Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hředel prospalo začátek a Roztoky trestaly


Branky


10

Stokrát může trenér v kabině říkat, jak je důležité chytit začátek a nedostat gól. Přesně to je případ domácího celku, který přivítal soupeře z Roztok. Svěřenci Václava Holého absolutně nechytli start a pustili TJR během pár minut do třígólového vedení! Ve druhém dějství se pokusil rezervní tým manko dohnat, k remize byl blízko, ale v závěru podruhé udeřil mladík Barčot a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prospaný začátek

Doslova katastrofální vstup pro hředelské béčko. Hned v 7. minutě propadl centr Merhauta z pravé strany kousek za šestnáctku k Hruškovi, který se dokázal prosadit přes bránícího hráče a levačkou nedal Malinovskému šanci - 0:1. O pár minut později domácí chybovali v rozehrávce, míč se dostal do vápna k Ciprianovi, ten se uvolnil kolem obránce a přesnou ranou navýšil vedení - 0:2.

 

Uběhlo čtvrt hodiny od úvodního hvizdu a domácí dostali třetí facku. Hůla založil akci dlouhým míčem na útočnou polovinu, Michal Barčot si narazil s Ciprianem a podél Malinovského přidal další branku - 0:3. Lepší začátek si Roztoky snad ani nemohly přát! Zbytek poločasu patřil roztockým hráčům, kteří si vytvořili i další šance, ale další gól už nepřidali. Béčko Hředel se hledalo a hráči se mohli těšit na poločasový fén, který je v kabině zřejmě čekal.

Nadějný start

Čtvrtá branka ve hředelské síti by znamenala definitivní pojistku pro roztocké vítězství, čehož si hosté byli vědomi. Úvodní dvacetiminutovka ale patřila domácímu celku. V 55. minutě se po rohovém kopu nejlépe zorientoval v menší skrumáži T. Čuda a obloučkem na zadní tyč překonal Hůlu - 1:3. A po hodině hry byly hředelské naděje ještě vyšší!

 

Nejprve hosty zachránilo břevno, akce ale pokračovala a po povedené kombinaci dostal míč za obranu Sedláček, který zakončil jako zkušený mazák - 2:3. Béčko Hředel nebylo vůbec daleko k vyrovnání, ale svou převahu vyrovnávací brankou nezakončilo, a tak si vzali slovo zase hosté. Roztoky vyhlížely závěrečný hvizd, nikam se příliš nehnaly a v závěru své vítězství pojistily. Svůj výborný výkon v utkání korunoval Michal Barčot gólovou hlavičkou, když si naskočil na centr z pravé strany a definitivně rozhodl o třech bodech pro TJR - 2:4.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Něco si řekneme před zápasem v kabině a pak to neplníme. Během chvíle dostaneme tři góly a soupeř je na koni. Pak si něco řekneme o poločase, začneme to plnit a najednou to jde. Rozhodly individuální chyby, po kterých dostáváme góly. Nedostupujeme hráče ve vápně a to rozhodlo.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Do zápasu jsme vstoupili namotivovaní a bylo to vidět. Šli jsme do rychlého vedení, přidali jsme další góly a měli i další šance, které jsme neproměnili. Do druhého poločasu soupeř oživil hru a do nějaké 70. minuty byl lepší. Měli jsme namále, ale soupeř naštěstí nevyrovnal. Poté jsme už měli zápas pod kontrolou zase my a přidali v závěru uklidňující gól. Byl to těžký zápas a jsme rádi, že jsme ho zvládli.



Sestavy


FK Hředle B
V. Malinovský [-] (46. J. Hornof [-] ) - M. Dolejš [-] (46. L. Andrle [-] ) , T. Čuda [-] (61. M. Sahaidak [-] ) , V. Beránek [-] , D. Brož [-] (25. J. Smutný [-] ) , V. Hladký [-] , T. Vitner [-] , O. Sedláček [-] , D. Čapek [-] , D. Kroupa [-] , D. Šmíd [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Pirkl [-] , M. Barčot [-] , M. Ciprian [-] (88. F. Procházka [-] ) , M. Merhaut [-] , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , O. Čumpelík [-] , M. Liprt [-] , Š. Masarovič [-] , M. Farkas [-]

ŽK: 65. J. Hornof , 67. O. Sedláček - 89. J. Pirkl .
Hráči zápasu: V. Hladký - P. Hruška , M. Barčot , M. Ciprian .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KABOUREK Jiří, LODER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Melč
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy z dolní části tabulky. Přeji hředelskému béčku, aby zápas zvládli, zvítězili a posunuli se v tabulce o kousek výš. Hodně bude záležet, zda se Hředle sejdou či nikoliv.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:27
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:38

Tip: výhra hostů