1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko veze ze Zavidova povinné vítězství


Branky


9

Městečko je ve formě, kterou mohlo a chtělo potvrdit na hřišti zavidovské rezervy. Domácí věděli, že mohou v zápase jen překvapit a že je nečeká vůbec nic jednoduchého. V první půli odpověděli na dva góly soupeře kontaktní brankou, ale to bylo z jejich strany vše. Druhá polovina žádný gól nenabídla a body putovaly do Ohnivec arény.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba brankáře nemusela mrzet

První poločas patřil Městečku, které se dostalo po čtvrt hodině hry do vedení. Krátkou a velmi špatnou malou domů vystihl Gabriel a snadným gólem poslal svůj tým do vedení - 0:1. Hosté drželi míč, diktovali tempo hry a soupeře do ničeho nepouštěli. Další branka přišla hned ve 20. minutě. Špatně odvrácený centr z levé strany se dostal od bránícího hráče ke Šnídlovi, který prostřelil Dunaje - 0:2.

 

Dále byly k vidění na obou stranách dobré palebné pozice. Gabriel ale mířil z úhlu těsně vedle zadní tyče a Tran zpoza šestnáctky mířil vysoko nad. Domácí i přes svůj nevýrazný výkon vsítili po půl hodině hry z ojedinělé šance kontaktní branku. Slabší chvilku si vybral brankář Abrahám, kterému propadla mezi rukavicemi střela Horváta - 1:2. To ale Ohnivce nemuselo mrzet, protože o dvě minuty později vysunul Heger krásnou ulicí Čermáka a ten se nemýlil - 1:3.

Druhý poločas bez gólu

Ve druhém poločase vsadila domácí rezerva na zajištěný obranný blok, se kterým měli hosté problémy. Ve hře Městečka bylo vidět dosti nepřesností a pár zajímavých šancí, které si Ohnivci vytvořili, gólem neskončily. Na druhé straně zavidovské pokusy o breaky také nepřinesly žádné výraznější ohrožení branky.

 

Zavidovský B-tým si ale přeci jen po hodině hry vypracoval velkou šanci, dobrým zákrokem ale zakročil Abrahám a střelu kousek zpoza vápna nohou vytěsnil. Mírná převaha hostí trvala, ale bylo daleko menší než v první půli. Skóre se do závěrečného hvizdu už nezměnilo, a tak tři body putují do Ohnivec arény.

 

Galerie od Julči Ketmanové.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, obránce: U nás hrálo v podstatě vše, co mělo nohy. Hodně se nám množily omluvenky a různé pozdní příjezdy. Celý první poločas jsme byli pod tlakem. Soupeř měl šance nebo střely, ale nějakou dobu jsme odolávali. Bohužel jsme zase soupeři góly darovali. Nejprve krátká malá domů, pak zablokovaný centr, který se odrazí k útočníkovi. Pak jsme snížili chybou hostujícího gólmana, ale následně jsme špatným zpracováním nabídli break na 1:3. Druhý poločas byl podobný. Tlak byl o něco menší, ale nedokázali jsme z breakovych situací nic proměnit.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: První poločas jsme hráli velmi dobře, většinu času na polovině soupeře. Zavidov jsme nepouštěli do brejků, byli jsme dominantní na míči, ale neřešili jsme dobře finální fázi. Po chybě domácích jsme šli do vedení, uklidnili jsme svou hru a přidali další gól. Soupeř z jediné střely v prvním poločase snížil, ale nám se podařilo znovu rychle skórovat. Měli jsme dobré šance, které jsme ale nedotáhli do konce. Ve druhém poločase bylo v naší hře až mnoho nepřeností. Soupeř hrál zezadu ze zajištěné obrany a my jsme jeho defenzivu nedokázali překonat. Šance jsme měli, ale jejich obranný blok nám dělal problém. Za tři body jsme rádi, ale druhý poločas byl z naší strany špatný.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - J. Koc [-] , J. Kraus [-] (85. A. Kraus [-] ) , J. Hvězda [-] , R. Štiller [-] (59. M. Zuda [-] ) , D. Matějka [-] , L. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] , M. Horvát [-] , V. Bohuslav [-] , Q. Tran [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - Q. Gabriel [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] (60. M. Klymov [-] ) , V. Hlavatý [-] , O. Kolísek [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Jůna [-] , T. Heger [-] (72. J. Křikava [-] )

ŽK: 71. M. Klymov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - STROUHAL Jiří, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Melč
Tip experta: výhra hostů

Městečko má mnoho zkušených a kvalitních hráčů, kteří spolu hrají mnoho let. Zezadu je jistí velmi kvalitní gólman. Městečko si se Zavidovem poradí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:27
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:38

Tip: výhra hostů