3:2
(3:1)
14. P. John
51. P. John (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky ukončily trápení doma s Jesenicí


Branky


2. P. Hruška , 12. M. Barčot , 44. J. Nejedlý (p.) - 14. P. John , 51. P. John (p.)
11

Roztoky, které spadly minulou sezonu z nejnižší krajské soutěže, se před tímto utkáním nacházely ve spodku tabulky okresního přeboru. V domácím zápase proti Jesenici tak musely nutně bodovat a ukončit trápení, kterým si prochází. Hosté prospali začátek, což hrálo domácím do karet. Nakonec z toho ale bylo drama, po kterém cenné body urvalo TJR.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek Roztok

Sotva zápas začal, míč se třepotal v síti. Po ztráte míče jesenického kapitána udeřil ten roztocký. Hruška se opřel do míče ze střední vzdálenosti a krásnou trefou poslal svůj tým do vedení - 1:0. Uběhlo deset minut a vedení bylo navýšeno. Michal Barčot mladší si naskočil na centrovaný míč a krásnou hlavičkou překonal Flajšingra - 2:0.

 

Dvě facky probudily dosud spící Jesenici, která se rychle vrátila do hry. Ve 14. minutě se odrazil míč po rohovém kopu na hranici malého vápna, kde byl připravený P. John a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. Jesenický kapitán touto brankou odčinil svou neproměněnou šanci, kdy krátce před kontaktní brankou nevyužil samostatný nájezd na Hůlu.

 

Jesenice se dostávala více do hry a šla za vyrovnáním. To ale nepřišlo, navíc pro hostující celek přišel do kabiny další inkasovaný gól. Pokutový kop na sebe vzal ve 44. minutě dobře hrající středopolař Nejedlý a zajistil svému celku do poločasu dvougólový náskok - 3:1.

 

 

Jesenici jeden gól chyběl

Roztoky měly před tímto duelem na svém kontě pouze jediné vítězství a další bylo na dosah. Stačilo přidat pojišťovací branku a dalo by se říct, že by bylo hotovo. Stal se ale přesný opak. J. Pfejfer byl v šestnáctce faulován brankářem Hůlou a hosté měli k dispozici pokutový kop. Ten na sebe vzal P. John a nemýlil se - 3:2. A začalo drama a domácí strach o druhé vítězství.

 

Jesenice si vytvořila několik zajímavých možností, ale problém byl v koncovce. Pros se dokázal uvolnit ve vápně, ale jeho zakončení netrefilo prostor zařízení. Největší šancí byla hlavička J. Pfejfera po centru Kotka, ale proti bylo břevno. Čas hrál proti hostujícímu celku, kterému k úspěchu chyběla jediná branka. Roztoky v závěru měly dvě tutovky, ale skóre se už neměnilo. To domácí celek nemuselo nakonec mrzet, protože si dokráčel pro druhé vítězství, kterým ukončil své dosavadní trápení.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Do zápasu jsme šli namotivováni, chtěli jsme konečně vyhrát. Hned na začátku jsme šli po hezké střele do vedení, které jsme navýšili po pěkné hlavičce jednoho z dorostenců, kteří do utkání zasáhli a pomohli nám. Po standardní situaci se ale prosadil soupeř, ale my jsme do kabiny odskočili z penalty na rozdíl dvou branek. Začátkem druhé půle se hosté vrátili proměněnou penaltou do zápasu. Jesenice má zkušený tým, měla i další šance. Ale my jsme makali, šli jsme za vítězstvím a to se nám podařilo udržet.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Pro nás smolný zápas, ve kterém jsme prospali začátek a Roztoky posadili na koně. Postupně jsme se ale dostávali do zápasu a ve druhém poločase pak byl průběh v naší režii. Trefili jsme břevno, neproměnili další šance a řekl bych, že by s konečnou remizou byly spokojené oba týmy. Soupeř pak měl v závěru velké šance, ale skóre už se nezměnilo.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Barčot [-] , M. Ciprian [-] (66. P. Barčot [-] ) , M. Merhaut [-] (80. D. Barčot [-] ) , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] , O. Čumpelík [-] , M. Farkas [-] , M. Liprt [-] , V. Horský [-] , M. Čermák [-] (66. J. Jirásek [-] )

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - J. Pfejfer [-] , D. Jeníček [-] , M. Kovář [-] , M. Pacourek [-] , K. Pros [-] , P. Kotek [-] (80. J. Kočička [-] ) , R. Bešík [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] , V. Bouda [-]

ŽK: 54. P. Kotek , 81. V. Bouda .
Hráči zápasu: M. Barčot , P. Hruška , J. Nejedlý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šefara Milan - HAMOUZ Jakub, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:28
Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání se mi těžko hledá favorit. Roztoky se prezentují poměrně dobrým fotbalem, ale trápí je neproměněné šance. Jesenice je v mých očích nevyzpytatelné mužstvo. Bude to velmi vyrovnaný zápas, ze kterého nakonec o chlup lépe vyjdou hosté.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:50
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:50

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:14

Tip: výhra hostů