Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyloučení stálo Zavidov dobře rozjetý zápas v Žehrovicích


Branky


11

Mšecké Žehrovice vstupovaly do domácího zápasu proti zavidovské rezervě v roli favorita. Na hřišti to ale vidět nebylo, tedy alespoň v prvním poločase. Hosté se ujali senzačního vedení, o které ale přišli a navíc šli do deseti. Domácí zbytek zápasu ovládli a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Zavidova

Kdo čekal jasnou partii ze strany domácích, tak byl překvapen. Hosté byli ze začátku aktivnější a mohli jít do vedení, avšak Horvát si dvakrát v úniku příliš ukopl míč a domácí brankář včas zasáhl. Poté se osmělily také Mšecké Žehrovice, ale jejich střely trefily pouze prostor, kde stál připravený brankář A. Kraus.

 

Po čtvrt hodině hry šli Zavidovští do vedení. Těsně za půlkou se opřel do míče Vanický, který viděl vysoce postaveného brankáře Kolka a nádhernou střelou skóroval - 0:1. Následně mohl zvýšit opět v úniku Horvát, ale Kolek byl dobrým zákrokem proti. Těsně před půlí se hosté nechali zatlačit na svou polovinu, z čehož vyplynulo několik šancí Žehrovic. Nejprve po rohu mířil Elsnic hlavou těsně vedle, aby se následně vytáhl A. Kraus proti střele Jindry pod břevno.

Vyloučení Diepolda bolelo

Druhá půle byla opakem té první. Domácí do ní vstoupili aktivně a bylo vidět, že chtějí zápas otočit. To se jim povedlo po pěti minutách. Po nedorozumění třech hráčů Zavidova, kdy jeden na druhého spoléhal s odkopem, se dostal míč až k Jindrovi, který chybu potrestal a propálil brankáře - 1:1. Další klíčový okamžik duelu přišel v 55. minutě, kdy Diepold ve snaze zabránit průniku domácích zastavil nedovoleně Kočího a rozhodčí tasil rovnou červenou kartu. Zavidovští se stáhli do obranného valu a bránili remízu.

 

Jejich obrana však byla pokořena hned krátce po hodině hry, kdy si domácí pomohli přímým kopem Jindry, po kterém se na zadní tyči prosadil Škutchan - 2:1. Zavidovské rezervě pak už nezbývalo nic jiného než i v deseti otevřít obranu a snažit se o vyrovnání. To bylo blízko v 70. minutě, kdy Jančařík prostrčil na Horváta, ale ten v tutovce mířil těsně vedle. O tři minuty později bylo rozhodnuto. Kočí utekl po křídle, našel nahrávkou pod sebe Jindru, který přidal svou druhou branku v zápase - 3:1. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě Elsnic, který se prosadil po Jindrově centru - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Po debaklu z minulého týdne jsme chtěli doma podat lepši výkon a získat nejlépe tři body. První půle nám nevyšla výsledkově, kdy jsme opět dostali branku vinou silného větru skoro z poloviny hřiště. Míč byl více na našich kopačkách a hosty podržel dobře chytající brankář. Druhý poločas už byl zcela v naší režii a díky čtyřem brankám vítězíme. Pochvalu určitě zaslouží hostující tým, který i v deseti nezalezl a chtěl hrát fotbal.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Je to velká škoda. První půli jsme hráli dobře a mohli jsme klidně vést více než o gól. Rozhodl vstup do druhé půle, kdy jsme nezachytili začátek a pak šli zbytečně do deseti. To rozhodlo. Za bojovnost ale kluky musím pochválit.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - V. Lukáč [-] (72. J. Chlád [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , K. Uher [-] , R. Škutchan [-] , P. Petr [-] , J. Kučera [-] , J. Dub [-] (46. J. Kočí [-] ) , P. Jindra [-] , J. Elsnic [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - J. Jančařík [-] , D. Matějka [-] , P. Pešek [-] , L. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] (69. J. Koc [-] ) , M. Horvát [-] , R. Vanický [-] , Q. Tran [-] (83. J. Kraus [-] ) , J. Křivohlavý [-] , T. Diepold [-]

ŽK: 81. J. Chlád . ČK: 55. T. Diepold .
Hráči zápasu: P. Jindra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NYKL Tomáš - POKORNÝ Martin (N), KLICH Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 10:28
Redakce Rakovník

Expert: Julie Ketmanová
Tip experta: výhra domácích

Žehrovice letos nejsou tolik dominantní jako tomu bylo předchozí sezónu. I přes to by domácí utkání s trápící se rezervou Zavidova měli zvládnout bezpochyby vítězně a spravit si tak chuť po neúspěchu s lídrem tabulky.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:50
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:14

Tip: výhra domácích