Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov zvládl zápas o šest bodů


13

Zavidovská rezerva mohla navázat na vítězství proti Kněževsi v Pavlíkově. Oba celky se nacházejí ve spodní části tabulky, a tak se jednalo o klasický zápas o šest bodů. B-tým šel do vedení, ale domácí celek i bez svých opor ve středu hřiště zápas otočil na svou stranu a nakonec si připsal jasné vítězství a především důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý obrat

Bez svých klíčových hráčů ve středu hřiště nastoupili domácí k utkání proti zavidovské rezervě. Zraněný Kalaš nebyl k dispozici, stejně tak kapitán Mašek, po kterém převzal na toto utkání kapitánskou pásku O. Polcar. Klasické podzimní počasí přilákalo kolem stovky příznivců, kteří sledovali ve 21. minutě rohový kop D. Štillera, po kterém poslal do vedení svůj tým Vanický - 0:1.

 

B-tým Zavidova se ale neradoval zase tak dlouho. Pavlíkov se hnal za vyrovnáním a to přišlo po půl hodině hry. A nebýt hraní rukou při zpracování míče, bylo vyrovnáno ještě dříve. L. Polcar vyslal ze středu hřiště průnikovku na Kononetse, který samostatný nájezd zakončil kličkou Dunajovi a gólem do odkryté branky - 1:1.

 

Netrvalo dlouho a Pavlíkov šel do vedení. Hupka dostal míč do pravé strany, kde si sekl míč kolem obránce, který projel jak na saních. Poslal do šestnáctky přízemní centr, který ve skluzu uklízel Kononets - 2:1. Pavlíkovský útočník je v poslední době střelecky velmi při chuti! Domácí si náskok do konce poločasu pohlídali a do druhého poločasu tak šli s těsným náskokem.

Rozhodnutí až v závěru

Hned tři změny se udály během poločasu v hostujícím týmu. Druhý poločas nabídl na svém začátku šanci na obou stranách. Pavlíkov svou tutovku nezužitkoval, stejně tak na druhé straně hráč minulého kola Tran, který mířil nad. Ihned po zavidovské příležitosti musel míč konečky prstů vyrážet střelu Dunaj na rohový kop. Čas plynul a stále to bylo jen o jednu branku, tedy pro hostující celek nic, co by se nedalo zlomit.

 

Poslední desetiminutovka začala pro Pavlíkov nejlépe, jak jen mohla. Krásnou kombinační akci ze středu hřiště přes levou stranu až do vápna zakončoval do prázdné branky Pyskatý - 3:1. Důležitá branka dodala na domácí kopačky klid a přišla další gólovka, ale hosty zachránilo břevno. Nastřelená branková konstrukce domácí mrzet nemusela, protože o chvíli později přišla další akce, na konci které se před bránícího hráče dostal na přední tyči Procházka a uklidil střílený centr za Dunajova záda - 4:1.

 

V závěru zápasu uviděl po druhé žluté kartě červenou Vanický. Tak i tak zavidovská rezerva utkání nezvládla a důležité body zůstaly na domácím hřišti.

 

„Doma proti Zavidovu jsme chtěli navázat na dobrý výkon z předchozího zápasu. Jako téměř každý týden došlo k vynucené změně v základní sestavě, ale bojovnost a fotbalovost až na začátek zápasu nechyběla. Po dvou našich dobrých gólových příležitostech to byl ale soupeř, kdo dal ze standardní situace první gól zápasu. Ještě do poločasu jsme ale dokázali otočit výsledek v náš prospěch. Dobře hrající obrana dokázala ve druhé polovině zápasu odolat posílenému útoku soupeře a nám se podařilo vytvořit si několik šancí. Klid nám ale přinesly dva góly až na konci zápasu. Soupeř během zápasu hrozil hlavně po standardních situacích. Myslím, že naše hra se zlepšuje a první body na domácím hřišti si za své výkony jistě zasloužíme," řekl k utkání domácí matador Lukáš Polcar.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Lukáš Pyskatý, útočník: I přes nepříjemnost v zápase B-týmu, kterou měl každý ještě v hlavě, tak jsme dokázali na devadesát minut přepnout a soustředit se na zápas. Jako tým jsme od začátku působili na hřišti sebevědomě a i přes inkasovanou branku jsme šli za vítězstvím. Zároveň soupeři ve druhé půli již docházel dech, my jsme si naopak pomohli střídáními a využili brejkových situací. Skvělá atmosféra, kterou vytvořili domácí fanoušci, byla třešničkou na dortu povedeného zápasu.

FC 05 Zavidov B
Daniel Štiller, záložník: Hráli jsme špatně, všude jsme byli pozdě, v útoku jsme byli bezzubí a Pavlíkov nás přehrál jednoduchým fotbalem a zaslouženě vyhrál. Vyzdvihl bych jejich středovou řadu. Vice k tomu nemůžu napsat, protože z naší strany tam nebylo nic a zaslouženě jsme prohráli.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - O. Kraus [-] , O. Vávra [-] , V. Kononets [-] (62. A. Bureš [-] ) , Š. Procházka [-] (88. K. Kraus [-] ) , O. Polcar [-] , P. Chytrý [-] , L. Hupka [-] (73. L. Pyskatý [-] ) , L. Polcar [-] (88. F. Zaspal [-] ) , V. Hornof [-] , J. Jiřík [-]

FC 05 Zavidov B
A. Dunaj [-] - E. Pšenička [-] , Z. Šmíd [-] , L. Jelínek [-] (46. A. Sekyra [-] ) , M. Horvát [-] (46. M. Zuda [-] ) , Q. Tran [-] (75. P. Pešek [-] ) , D. Štiller [-] , J. Koc [-] (62. J. Hvězda [-] ) , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] (46. T. Korčák [-] ) , T. Diepold [-]

ŽK: 42. L. Hupka , 69. Š. Procházka - 39. R. Vanický , 59. E. Pšenička , 71. A. Sekyra . ČK: 90. R. Vanický .
Hráči zápasu: L. Polcar , O. Polcar - E. Pšenička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - KOZÁK Lubomír, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:14
Redakce Rakovník

Expert: Josef Špička
Tip experta: výhra domácích

Pavlíkov po horších výsledcích bude chtít navázat na zlepšující se výkony a zavidovskou rezervu doma porazí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 12:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:02
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 23:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:43
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 10:27

Tip: výhra domácích