Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas rozdílných poločasů urvaly Senomaty


11

Fotbal má dva poločasy. Pokud by se hrálo jen na jeden, Roztoky by se radovaly z vítězství. Senomaty ale vyšly z kabin úplně s jiným přístupem a byly zaslouženě odměněny vyrovnávací brankou, která všechno zlomila. Berani zabrali a urvali těžké utkání s TJR na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senomaty se hledaly

První poločas se svěřencům Jiřího Kučery příliš nepovedl. Zkušený lodivod má na svůj tým jisté nároky a o poločasové pauze bylo rozhodně co hodnotit. Beranům chyběl pohyb, větší zápal do hry a Roztoky staronově pod vedením Pavla Hrušky diktovaly tempo hry. A vytvářely si také několik dobrých šancí, ale využít dokázaly jen jednu.

 

Vše založil po čtvrt hodině výhozem na kapitána Hrušku brankář Hůla. Roztocká desítka si přehodila míč přes Máchu, posunula jej po lajně a následovala přihrávka pod sebe na zadní tyč, kde byl v náběhu připravený Čumpelík a nádherná fotbalová akce byla zakončena tak, jak se sluší a patří - 0:1. Domácí tým si také dokázal vypracovat zajímavé možnosti, ale koncovka nebyla jeho doménou a když už Berani trefili zařízeni, včas byl na svém místě jistý Hůla.

Zlomový vyrovnávací gól

I do druhého poločasu nevstoupili hosté vůbec špatně. Domácí ale zařadily vyšší rychlostní stupeň, začínalo jich být plné hřiště a po necelé čtvrt hodině přišla odměna v podobě vyrovnávací branky. R. Hůla dostal až moc prostoru ve středu hřiště, kde si dělal, co se mu jen zachtělo. Prokličkoval se kolem několika bránících hráčů, nahrál kousek za vápno Polcarovi, který z prvního dotyku mířil nádherně do šibenice - 1:1.

 

Vyrovnání vlilo Beranům krev do žil a byli to oni, kdo převzal otěže zápasu. Roztoky navíc postrádaly sílu a jejich výkon šel postupně dolů, což byla voda na senomatský mlýn. V 80. minutě tlak domácího celku vyvrcholil a Senomaty šly do vedení. Dlouhý míč za obranu podcenil bránící hráč, včas u něj byl mladík Šnídl a po deseti minutách pobytu na hřišti vsítil podél Hůly veledůležitou branku - 2:1. Roztocký brankář, který si během utkání připsal opět několik dobrých zákroků, byl znovu bezmocný.

 

Závěr patřil jednoznačně senomatským hráčům. V závěru pojistil jejich vítězství po stříleném centru mladíka Kyncla z bezprostřední blízkosti nekompromisně Žebrakovský a v Senomatech se mohlo začít slavit - 3:1. Roztoky tak pod staronovým koučem neberou ani bod, i když k němu nebylo vůbec daleko...



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: První poločas odcházeli do kabin zaslouženě spokojenější hosté a my jsme jeho průběh museli "demokraticky" zhodnotit v kabině. Po přestávce jsme zlepšili pohyb a bojovnost, dostávali se do nebezpečných situací před brankou soupeře a když hostům došel dech, zaslouženě jsme výsledek otočili.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: První poločas byl z naší strany výborný, hrál se hezký fotbal a soupeře jsme tlačili. Měli jsme více šancí, ale proměnili jsme jen jednu. Ve druhém poločasu to bylo ještě zhruba deset minut dobré, poté Senomaty vyrovnaly a od té doby nás přehrávaly. Nedokázali jsme pohlídat Roberta Hůlu, který nám dělal velké problémy. Máme v zápase hodně šancí, ale nedokážeme je proměnit, což nás sráží dá se říci celou sezonu. Prohráli jsme zápas, který jsme měli vyhrát.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] (90. M. Kodeš [-] ) , R. Trešl [-] (70. J. Šnídl [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (91. D. Skřivan [-] ) , M. Sailer [-] (73. L. Vrbata [-] ) , M. Hudák [-] (46. A. Kyncl [-] ) , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] , M. Barčot [-] , O. Čumpelík [-] , J. Nejedlý [-] , P. Hruška [-] (68. J. Jirásek [-] ) , M. Fikejz [-] , P. Barčot [-] (67. M. Čermák [-] ) , M. Ibl [-] , M. Liprt [-] , M. Farkas [-] (79. D. Barčot [-] )

ŽK: 45. M. Komín .
Hráči zápasu: L. Žebrakovský , R. Hůla - O. Čumpelík , M. Hůla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra domácích

Roztoky jsou po sestupu z I.B třídy pro mě osobně zklamáním. Nyní odvolaly trenéra, ale nemyslím si, že by to mělo mít nějaký vliv a že by ze Senomat dokázaly odvézt nějaký bod.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza