3:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkony jako na houpačce, utkání v Jesenici bez vítěze


Branky


52. M. Kovář , 54. M. Kovář , 67. K. Pros - 13. A. Vitner , 22. M. Vodrážka (p.) , 25. A. Vitner
11

Jakoby se týmy v tomto zápase domluvily, že nejdříve bude hrát naplno jeden a pak zase druhý. Utkání rozdílných poločasů nabídlo jasné vítězství hředelského béčka v první půli a naopak ve druhém poločase to byla jesenická jízda za vyrovnáním. Závěr pak patřil rezervnímu týmu, ale další branky se příchozí diváci už nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Jaroslav Mutínský, obránce: Zápas začal pro soupeře lépe, brzy gólově udeřil a po chvilce navyšoval skóre. Ke konci poločasu se hra otočila a soupeře jsme zatlačili, bohužel jsme nedokázali udeřit. O poločas jsme měli videohovor s naším kapitánem Petrem Johnem, který je na dovolené a řekl nám instrukce, jak máme udeřit. Druhý poločas jsme dali rychle kontaktní gól a po chvíli jsme navyšovali, až se nám podařilo srovnat skóre. Poté přišla z naší strany vynucená střídání kvůli zranění a byli jsme rádi nakonec i za remizu. Víme, že máme co zlepšovat.

FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Odehráli jsme skvělých pětatřicet minut, během kterých jsme byli jasně lepší. Dařilo se nám, ale poté jakoby vše přestalo, přestali jsme hrát a Jesenice postupně přebírala zápas do svých rukou, což také vyjádřila góly a vyrovnáním. Místy nás hráči soupeře mleli, ale poté jsme zase začali hrát a ke konci zápasu jsme byli více ve hře my. Měli jsme šance, dali jsme tyč, ale nedokázali přidat další gól.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (68. M. Čmolík [-] ) , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] , T. Horvát [-] (76. J. Pavliš [-] ) , M. Kovář [-] , M. Pacourek [-] (72. P. Šťastný [-] ) , J. John [-] (37. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-]

FK Hředle B
V. Malinovský [-] - V. Beránek [-] , P. Sajner [-] (46. J. Loder [-] ) , T. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , D. Šmíd [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , T. Čuda [-] (77. M. Dolejš [-] ) , D. Kroupa [-] , D. Čapek [-] (63. M. Malecký [-] )

ŽK: 45. T. Horvát , 82. J. Mutínský , 91. M. Kovář , 94. P. Šťastný - 93. D. Brož .
Hráči zápasu: M. Kovář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHATÝ Petr - KALAJ René (N), ROSA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, ale tři body zůstanou v Jesenici. Domácí se v posledních kolech herně chytli a doma to potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích