V. Pospíšil 24. (vl.)
J. Koc 37.
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zavidova ztratilo dobře rozehraný zápas s Lužnou


Branky


24. V. Pospíšil (vl.) , 37. J. Koc - 14. J. Vejvoda , 48. K. Gjorgjiev , 63. R. Grill
10

V dalším domácím zápase přivítala rezerva Zavidova loňský druhý celek tabulky z Lužné. Oba týmy začátek letošní sezóny nezastihl v ideální formě. Toto utkání ale měli domácí velmi dobře rozjeté, bohužel pro ně nakonec slavil soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný vlastní gól

Zápas začal opatrně z obou stran, oba týmy spoléhaly na dlouhé nákopy na své rychlé útočníky. Zatímco domácí se však po nákopech příliš k zakončení nedostávali, hosté z nich byli nebezpeční. Ve 14. minutě ztratil míč ve středu hřiště Pešek, přišel nákop na J. Vejvodu, který pláchl obraně a střelou k tyči propálil A. Krause - 0:1.

 

Za deset minut bylo srovnáno, aniž by domácí vystřelili na branku. Mladíček Pospíšil vracel malou domů M. Pavlíčkovi, kterému však míč přeskočil přes nohu a byl z toho vlastní gól - 1:1. Zavidov tento gól nakopl a rázem bylo ze zápasu celkem pohledné utkání. Ve 37. minutě šel míč po ose Tran-Matějka až k veteránu Kocovi, který střelou o tyč poslal svůj tým do vedení - 2:1. V poslední minutě prvního poločasu mohl srovnat J. Vejvoda, který šel opět sám na branku, ale tentokrát mířil vedle.

Zavidov ztratil vedení

Do druhé půle vstoupila aktivněji Lužná a byla rychle odměněna. Po pár minutách se opřel do odraženého míče ve vápně Gjorgjiev, střela mířila vedle, ale teč domácího stopera Pšeničky ji nasměrovala přesně k tyči - 2:2. Lužné bylo najednou plné hřiště. Hosty mohl poslat do vedení kanonýr Pokorný, ale tváří v tvář brankáři A. Krausovi nastřelil pouze jeho nohu.

 

Po hodině hry se prosadili Luženští znovu. Na centr ze strany si na zadní tyči naběhl nikým nebráněný Grill a mířil přesně - 2:3. Domácí se pak vzpamatovali a měli i dvě šance na srovnání, ale nejprve Samson a následně Horvát mířili vedle. Všechny body nakonec putovaly do Lužné, která dokázala otočit nepříznivý stav a urvat vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Je to pro nás ztráta tří bodů. Při vší účtě k soupeři to byla nejslabší Lužná ze všech těch zápasů, co jsme spolu za poslední roky hráli. V druhé půli jsme úplně přestali hrát. Byli jsme líní na krok a nechali jsme Lužnou otočit zápas. To se nám nemůže stávat.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Konečně se nám povedla prolomit smůla a naplno bodovat. Až na dvě chyby, po kterých jsme dostali dva góly, jsme odehráli slušný zápas a podle mě jsme zaslouženě vyhráli. Za týden to doma musíme potvrdit proti Jesenici.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - L. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] , Z. Šmíd [-] , M. Horvát [-] , Q. Tran [-] (53. R. Samson [-] ) , P. Pešek [-] , J. Koc [-] , M. Zuda [-] (58. V. Bohuslav [-] ) , T. Diepold [-] (53. D. Štiller [-] ) , D. Matějka [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] (88. J. Reger [-] ) , R. Pokorný [-] , L. Havlíček [-] (88. V. Svoboda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] (66. K. Krumhanzl [-] ) , F. Hornof [-] (82. J. Lebeda [-] ) , J. Špička [-] , D. Vejvoda [-] , V. Pospíšil [-] , J. Amler [-] , R. Grill [-] (72. T. Kyncl [-] )

ŽK: 41. J. Koc , 68. Z. Šmíd - 68. J. Špička .
Hráči zápasu: J. Špička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ČERVENÝ Jan, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Lužná má zkušenější tým a i přesto, že hraje venkovní zápas, odveze si všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů