3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj B-týmů zvládly lépe Hředle


Branky


13

Mít rezervní tým na okresní úrovni je v rámci rakovnického okresu velká vzácnost. Souboj béček se odehrál v Mutějovicích, kde hraje své domácí zápasy rezerva Hředel, která nyní přivítala B-tým Zavidova. Hosté přijeli ve slátané sestavě a na jejich výkonu to bylo znát. Domácí sice prohrávali, po vlastní brance ale bylo srovnáno a zbytek zápasu byli svěřenci Václava Holého aktivnější a berou z pozice nováčka druhé vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól zabolel

Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří se ujali ve 13. minutě vedení. Vanický poslal rohlíček za obranu, na který si naběhl Těšínský a z prvního dotyku prostřelil Malinovského - 0:1. Hostujícímu celku usnadnil rychlý gól průběh prvního poločasu, ale veškerá pozitiva utla 34. minuta, kdy si centr z pravé strany ve snaze odvrátit míč do bezpečí srazil do vlastní sítě Diepold - 1:1.

 

Vlastní branka jakoby podrazila zavidovskému béčku nohy a o pět minut později přišel další trest. Do odraženého míče se zpoza šestnáctky opřel zkušený Vodrážka a branka to byla vskutku výstavní - 2:1. Domácí celek dokonal svůj obrat, získal pevnou půdu pod nohama a těsný náskok udržel až do závěrečného hvizdu první půle.

Na hřišti jeden tým

Druhý poločas nabídl trochu jinou podívanou. Béčko Zavidova jakoby utkání šlo jen dohrát a bylo rádo, že přežilo velkou šanci hředelského béčka krátce po zahájení druhé půle. B-tým Hředel, vědom si těsného náskoku, kontroloval hru a na svém hřišti soupeře do žádné větší šance nepustil. Sám si kromě úvodní šance ale žádnou větší také nevytvořil.

 

Pojistku vedoucí ke třem bodům zajistil čerstvý Zilcher, který do hry naskočil o poločas. Na pravé straně vybojoval míč, který si vyměnil v šestnáctce se spoluhráčem a pohlednou akci uklízel do odkryté branky - 3:1. Hosté se na kontaktní branku nezmohli, domácí drželi své vedení a po závěrečném hvizdu se ho také dočkali. Utkání nenabídlo bůh ví jakou pěknou fotbalovou podívanou, ale tři body se počítají.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Z obou stran se nehrál moc dobrý fotbal. My jsme byli herně i kombinačně lepší, ale úroveň nebyla moc dobrá. Soupeř nedoplnil soupisku z A-týmu a na jeho výkonu to bylo znát.

FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus, obránce: Jelikož hrálo i áčko, tak nás odjelo k zápasu celkem čtrnáct a postupně se nám zranili další hráči. První poločas jsme byli do vlastního gólu lepší, před tím jsme vedli, ale do šatny jsme inkasovali ještě jednou. Poté se hrálo spíše od vápna k vápnu a po hodině hry jsme inkasovali potřetí. Celkově moc dalších šancí v utkání nebylo.



Sestavy


FK Hředle B
V. Malinovský [-] - M. Malecký [-] , J. Loder [-] (30. T. Vitner [-] ) , M. Čuda [-] (79. M. Dolejš [-] ) , V. Beránek [-] , P. Sajner [-] (61. J. Borský [-] ) , O. Sedláček [-] , M. Vodrážka [-] , J. Bečirovič [-] , V. Hladký [-] , D. Kroupa [-] (46. D. Zilcher [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - E. Pšenička [-] (77. R. Štiller [-] ) , Q. Tran [-] , M. Horvát [-] , J. Koc [-] , R. Vanický [-] , P. Pešek [-] (46. J. Kraus [-] ) , M. Zuda [-] , T. Diepold [-] , J. Hvězda [-] , M. Těšínský [-] (42. V. Bohuslav [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: MELICHAR Vít - DOHNAL Petr, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají. Budou mít možnost doplnit svoje béčko hráči z áčka oproti Zavidovu, který bude mít souběh s A-týmem a na jejich výkonu se to podepíše.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích