0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení z Roztok, Mšecké Žehrovice vezou od Berounky vítězství


Branky


12

Roztoky přivítaly v roli favorita na svém specifickém hřišti loňského mistra soutěže ze Mšeckých Žehrovic. Domácí celek chtěl vyhrát, do zápasu nevstoupil vůbec špatně, ale poté se karty promíchaly a ke slovu se dostali hosté. Nejprve přečkali pár gólovek soupeře, aby pak třikrát udeřili a od Berounky si odvezli velmi cenné vítězství, navíc s čistým kontem!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se muselo čekat

Domácí museli řešit před zápasem nepříjemnost v podobě absence svého klíčového hráče, kterým je brankář Hůla. Toho zastoupil ve svém prvním utkání v dospělém fotbale Lukáš Vostrý, pro kterého to byla pořádně (v)ostrá premiéra. Jako první jeho pozornost prověřil po odraženém míči Volf, ale pálil nad. Po čtvrt hodině se na druhé straně musel mít na pozoru Falař, ale ten se překonat nenechal.

 

Hostujícímu celku fungovala obrana, přes kterou se domácí nedokázali prosadit ke kýžené vedoucí brance. K té bylo velmi blízko po jednom z rohových kopů, ale Falař vytěsnil míč na břevno a následně za pět dvanáct zakročila obrana. Skóre se poprvé měnilo ve 40. minutě. Zázvorka dostal nabito kousek za hranici vápna, práskl do míče a jeho nechytatelná střela mířila přesně k tyči - 0:1. Hostující celek si pohlídal své těsné vedení až do závěrečného hvizdu prvního dějství.

Roztoky se neprosadily

Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase se dostali domácí do zajímavých pozic, finální fáze ale nebyla vůbec dobrá. Velké nebezpečí představovaly standardní situace, ale defenziva hostí byla velmi odolná. Největší šance vznikla po závaru, ale ani při něm nedokázali fotbalisté TJR dotlačit míč do sítě. A tak přišel po hodině hry další trest. Nenápadná dalekonosná střela Kočího skočila před Vostrým a zaplula do sítě - 0:2.

 

Roztoky nenašly odpověď v podobě kontaktní branky a jakoby podtrhly výkon v zápase, který pro ně nezačal vůbec špatně, ale v průběhu se karty otočily a domácím to zkrátka nelepilo. Mšecké Žehrovice přistoupily k zápasu velmi dobře a byly po zásluze odměněny. A to ještě nebylo všechno! Krásná individuální akce skvěle hrajícího Bondareva přišla krátce před koncem utkání. Hostující stoper si vybojoval ve středu hřiště míč, odpoutal se od protihráčů a založil pohlednou akci, kterou si sám na zadní tyči uklidil do branky - 0:3. Krásný moment klíčového hráče, který uzavřel toto utkání.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Petr Čáslavský, trenér: Měli jsme celkem povedený začátek, ale poté jsme přestali hrát fotbal. Měli jsme velké šance, ale žádnou z nich jsme nedali. Nevím, v čem byl problém, možná v našich hlavách. Výsledek neodpovídá průběhu hry, soupeř nás nepřehrával. Budeme se snažit napravit tento zápas v Městečku.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Čekalo nás těžké utkání s týmem, který ještě na jaře hrál krajskou soutěž a před zápasem bych bral i bod. V utkání si troufám tvrdit, že jsme byli lepší, fotbalovější a soupeře kromě několika závarů díky dlouhým autům a dobře kopaným rohům do ničeho nepustili. Výborně zahrála celá obrana.



Sestavy


TJ Roztoky
L. Vostrý [-] - V. Horský [-] , M. Merhaut [-] , J. Pirkl [-] , M. Farkas [-] , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] , M. Ciprian [-] , P. Barčot [-] (65. K. Sklenička [-] ) , M. Liprt [-] , M. Barčot [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Falař [-] - O. Zázvorka [-] , J. Volf [-] (84. L. Věprovský [-] ) , L. Vávra [-] , K. Uher [-] (62. J. Chlád [-] ) , M. Pokorný [-] (70. J. Kolek [-] ) , P. Petr [-] , S. Neroda [-] (69. J. Dub [-] ) , F. Libecajt [-] (46. J. Kočí [-] ) , P. Jindra [-] , M. Bondarev [-]

ŽK: 38. M. Ciprian , 43. P. Hruška - 30. P. Petr , 54. L. Vávra .
Hráči zápasu: M. Bondarev , L. Vávra .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: SVOBODA David - SABO Jiří, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že tři body budou brát domácí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích