2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městečko napodruhé vedení v Pavlíkově nepustilo


Branky


19. O. Polcar , 22. V. Kononets - 11. R. Otcovský , 15. P. Šnídl , 39. P. Šnídl (p.) , 85. M. Čermák
13

První body mohl Pavlíkov získat v domácím zápase proti Městečku. Další možnost proti těžkému soupeři, ale jednou se to zlomit musí. Začátek utkání tomu nenapovídal, domácí ale ukázali vnitřní sílu a rychle srovnali. I když byli ve druhé půli aktivnější, drželi míč častěji na svých kopačkách, na rozdíl od svého soupeře se nedokázali prosadit a to jim zlomilo vaz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov ukázal vnitřní sílu

Na první větší příležitost se nečekalo vůbec dlouho. Šnídl se ze strany protáhl do šestnáctky a z úhlu orazítkoval bližší tyč. V 11. minutě byla k vidění před pavlíkovskou šestnáctkou kombinace po ose Urban, Šnídl, Otcovský. Posledně jmenovaný z velezkušeného tria se opřel levačkou do míče a jeho povedený pokus skončil v šibenici - 0:1.

 

O čtyři minuty později přišla pro domácí další rána. Šnídl svůj přímák napálil do zdi, míč se ale odrazil zpátky na jeho kopačky a než se domácí rozkoukali, tak zkušený kanonýr z dorážky propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:2. Dva rychle po sobě jdoucí góly ale domácí celek nepoložily a Pavlíkov se vrátil rychle zpátky do hry.

 

Mašek zahrával přímý kop ze střední vzdálenosti. Ze standardky poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde Kononets rybičkou prověřil Abraháma. Hostující brankář vyrazil míč na tyč, odkud kulatý nesmysl poskakoval před brankovou čarou, kde ho doklepl do sítě O. Polcar - 1:2. A o tři minuty později bylo vyrovnáno! Kononets dostal průnikovou přihrávku za obranu do levé strany, odkud si naváděl míč směrem na branku a všiml si vyběhnuvšího Abraháma, kterého ještě před šestnáctkou elegantně přeloboval - 2:2.

 

Domácí celek byl rázem aktivnější a hra se srovnala. Pavlíkov držel míč na svých kopačkách, soupeři ho příliš nepůjčoval, ale to Městečku vůbec nevadilo, protože i tak se dokázalo před odchodem do kabin ještě jednou prosadit. Standardka z poloviny hřiště mířila na Čermáka, který si pustil míč za domácího obránce a na hranici šestnáctky byl sražen Peškem. Sudí Kozák nejdříve ukázal, že se bude zahrávat přímý kop, po konzultaci s pomezním ale své rozhodnutí změnil a ukázal na značku pokutového kopu. Míče se chopil Šnídl a zkušeně proměnil - 2:3.

Zkušenost Městečka byla znát

Druhý poločas nabídl vyrovnanou partii a na obou stranách nebylo zase tolik šancí k vidění. První dobrou pozici si vypracoval Šnídl, ale z hranice vápna pálil mimo. Dobrá příležitost, dost možná největší pavlíkovská ve druhém dějství, se zrodila kolem 55. minuty. Další povedený přímák dobře hrajícího kapitána Maška skončil u Kononetse, který na bližší tyči zavřel oči a narval míč vší silou. Dobrý a důležitý zákrok si připsal Abrahám, který nedovolil Pavlíkovu jít do vedení.

 

Domácí tým byl více na míči a byla z toho další šance. Maškův centr vracel do ohně Kraus. Ten našel prostor, kde si před obráncem udělal místo Procházka, ale jeho hlavička mířila nad. Městečko hrálo zataženě a hlídalo si těsný náskok. Špatné finální řešení a málo klidu v koncovce, to byl pavlíkovský problém ve zbytku zápasu. Naopak zkušený tým hostí gólovkou nepohrdl. V 85. minutě dostal po kombinační akci průnikovku od Urbana do vápna Čermák. Posila z Roztok dloubla míč přes padajícího Peška a stanovila konečné skóre zápasu - 2:4. V závěru mohl vedení Ohnivce navýšit ještě Klymov, ale po Urbanovo nahrávce pálil v dobré pozici nad.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, kapitán: Vyrovnané utkání, obě mužstva se snažila hrát fotbal. Zápas se musel fanouškům líbit, padalo hodně branek. Začátek jsme vyloženě prospali, když soupeř vedl po čtvrt hodině o dvě branky. Pak jsme opět ukázali, že v týmu síla je a dokázali jsme se do zápasu během deseti minut vrátit. To si troufám říct, že jsme byli na koni a dokázali bychom utkání otočit, bohužel namísto toho se kopala penalta proti nám a ta nás zase trochu srazila. Ve druhé půli jsme nesložili zbraně, hrálo se vyrovnaně na obě strany, ale bez nějakých šancí. Od nějaké 80. minuty jsme byli v křeči a nedařilo se nám vymyslet něco kloudnějšího. Hosté pak prokázali zkušenost, rozebrali nás a skóre si o gól pojistili. Herně to stále není špatné, jen se nám nedaří to zlomit. Pokusíme se o to opět za týden v Pustovětech.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Úvodní dvacetiminutovka byla z naší strany hodně povedená. Dali jsme dva góly a i náš herní projev byl velmi dobrý. Poté jsme ale posadili soupeře na koně, dovolili jsme mu vyrovnat a mladé kluky z Pavlíkova to nakoplo. Do konce poločasu jsme tak měli co dělat. Naštěstí se nám na konci poločasu podařilo získat vedení z penalty, když byl na hranici vápna sražen Čermák. Ve druhém poločase byli častěji domácí na míči, ale vytvořili si jen jednu gólovku, kterou neproměnili. Ve finální fázi byli netrpěliví, chyběl jim větší klid. V závěru se nám pak podařilo přidat uklidňující gól a vedení, které jsme mohli v závěru ještě navýšit, jsme už nepustili.



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Pešek [-] - V. Kononets [-] (61. Š. Procházka [-] ) , O. Polcar [-] , L. Hupka [-] (61. A. Bureš [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , O. Kraus [-] , O. Vávra [-] , V. Hornof [-] (68. M. Škrlant [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Erben [-] (46. P. Chytrý [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Vician [-] (46. T. Heger [-] ) , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] (65. J. Ryba [-] ) , R. Otcovský [-] (89. M. Klymov [-] ) , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-]

ŽK: 60. V. Hlavatý .
Hráči zápasu: A. Mašek , L. Polcar - J. Urban , M. Čermák , P. Šnídl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - DOHNAL Petr, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

Tipuji remizu.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza