0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rozjeté Pustověty zastavila Lubná


Branky


9

Pustověty mohly vítěznou šňůru prodloužit v domácím zápase s Lubnou. První poločas byl opatrný, mírnou převahu měli hosté. A právě Baník se ujal ve druhé půli vedení, které udržel až do závěrečného hvizdu a zastavil tak rozjeté Pustověty, které navíc předskočil o bod v tabulce a aktuálně se nachází na druhé pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

Od začátku utkání byla mírná převaha na lubenských kopačkách. Jako první zahrozil Trejbal, který vnikl do vápna, ale z mírného úhlu mířil na zadní tyč vedle. Baník se tlačil do svého soupeře, ale ve finální fázi neřešil situace tak, jak by si představoval. Aktivně hrající Trejbal byl i u další příležitosti. Jeho střela byla zblokována a Beneš musel dobře reagovat a vyrazit míč na roh.

 

Domácí Sokol branku Herinka ohrozil pouze v jednom případě. Povedenou a táhlou střelou se prezentoval Truksa, ale jeho pokusu pár centimetrů scházelo. Hrálo se převážně mezi vápny bez výraznějších šancí a zdálo se, že oba celky nechtějí udělat chybu. První poločas toho opravdu moc nenabídl a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Jediný a vítězný gól

Lubná do druhé půle hru zjednodušila a tlačila se více na útočnou polovinu. Uběhla hodina hry a první takovou povedenou akci načal Jirásek přesným pasem na rozběhnutého Varyše. Jeho centr skončil na hlavičce Hranaie, který orazítkoval břevno. V 72. minutě padla první branka zápasu. Po přetaženém centru se dostal míč k Marešovi, ten našel Trejbala a Beneš měl se zakončením nejaktivnějšího hráče Lubné problémy. Míč vyrazil pouze do míst, kde stál s gólovou dorážkou připravený Varyš - 0:1.

 

Pustověty ihned zařadily vyšší rychlostní stupeň a dokázaly si především ze standardek vytvořit závěrečný tlak. A málem se dočkaly i vyrovnání! Herink už byl překonán, ale Kollár za pět dvanáct zasáhl na brankové čáře a zabránil vyrovnání. Poslední minuty pak byly pro vedoucí celek velmi dlouhé, zápas byl nervózní a hodně kouskovaný. Baník své vedení udržel a těsným rozdílem zastavil rozjeté Pustověty na skvěle připraveném hřišti, na kterém by chtěl hrát každý fotbalista.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Matějovský, kapitán: Začátek zápasu patřil hostům, kteří dokázali držet míč na svých kopačkách. Postupem času jsme se vyrovnali se stylem hry soupeře, kterého jsme včas dostupovali, a tak se většina prvního poločasu odehrávala mezi šestnáctkami, bez větších šancí. Stejný obrázek hry byl k vidění i v druhém poločase, s tím rozdílem, že na obou stranách byly k vidění brankové příležitosti. Proti však byla branková konstrukce či zákroky brankářů. Jediná gólová střela utkání bohužel přišla do naší sítě, když hosté využili chyby v rozehrávce. Po vstřelené brance se hosté zatáhli a bránili těsný výsledek. I když jsme si vytvořili gólové příležitosti, branku jsme vstřelit nedokázali. S Lubnou jsme odehráli vyrovnané utkání, ve kterém zvítězilo šťastnější než-li lepší mužstvo.

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Vydřené tři body. První poločas jsme se nemohli dostat do domácích, kteří hráli organizovaně. Sice jsme byli více na míči, ale bez efektu. Druhý jsme to trochu zjednodušili a přišla i šance a kýžený gól. Konec byl trochu nervózní a přežili jsme tlak domácích. Za bojovnost a tři body pochvala.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - J. Knap [-] , M. Peták [-] , P. Matějovský [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] , J. Jiroušek [-] (71. P. Holeček [-] ) , R. Truksa [-] (46. M. Hanuš [-] ) , T. Černý [-] , T. Volráb [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Hranai [-] , M. Jirásek [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , J. Mareš [-] , M. Toráč [-] (43. L. Klik [-] ) , L. Kříž [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

ŽK: 62. T. Volráb , 82. M. Peták , 90. T. Černý - 78. A. Trejbal .
Hráči zápasu: J. Knap - L. Brabec , P. Kollár , A. Trejbal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - BOHATÝ Petr, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pustověty teď předvádí pohledný fotbal. Lubná není vůbec lehký soupeř, ale v Pustovětech se budou radovat domácí.