0:2
(0:2)
76. K. Pros
87. K. Pros
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pros dvěma góly zařídil první jesenické vítězství


Branky


76. K. Pros , 87. K. Pros
9

V sobotním dopoledni přivítala rezerva Zavidova, která minulý týden úhrala cennou plichtu s Janovem, na svém hřišti celek Jesenice, který doposud nebodoval. Oba týmy chtěly urvat ze zápasu maximum, ale vítěz mohl být jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prozatím bez gólu

První poločas byl takový oťukávací. Zavidov držel více míč, Jesenice zase spoléhala na nákopy prodlužované Jeníčkem na rychlého Fialu s Prosem. Právě Pros šel po jednom prodlouženém míči od Jeníčka sám na A. Krause, kterého prostřelil, ale mířil pouze do tyče. Pak se osmělili také domácí. Nejprve vyrazil bravurně na brankové čáře Flajšingr hlavičku Vanického.

 

Ten samý hráč to vyzkoušel o několik minut později ještě jednou bombou k tyči z pětadvaceti metrů, ale jesenický brankář opět dobře zasáhl. Největší šanci na skórování měl domácí Horvát, který pelášil sám na bránu. Stačilo pouze předložit míč svým spoluhráčům, kteří by zakončovali do prázdné. Zavidovský útočník však volil střelu těsně vedle. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Pros vystřelil první body

Druhá půle byla opakem té první. Domácí jakoby sundali nohu z plynu a hosté toho využili. Nejprve prověřil zavidovského brankáře Bešík parádní střelou pod břevno, ale A. Kraus byl na svém místě a předvedl výborný zákrok. Následně vychytal i šanci Prose z malého vápna! Klíčový moment utkání přišel v 76. minutě.

 

Horvát šel sám na Flajšingra, ale trestuhodně zahodil. Jesenický brankář po zákroku okamžitě rozehrál výkopem na J. Pfejfera, který hlavičkou prodloužil na Prose a ten v úniku prostřelil Krause - 0:1. Domácí se pak znovu vzbudili a tlačili se za vyrovnáním, ale jejich střely mířily buď vedle nebo do náruče Flajšingra. Konečný stav utkání dal zápasu svým druhým gólem Pros, když se po autu otočil kolem obránce a bombou k tyči nedal domácímu brankáři šanci - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Nevím, co k tomu říct, Jesenice byla k poražení. Chyběl nám pohyb, hlad po gólu, chuť si narazit se spoluhráči. Zezadu to není špatné, ale směrem dopředu jsme nuloví. Musíme na tom zapracovat.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Věděli jsme, že to bude těžké utkání, což se také potvrdilo. Byl to zápas o šest bodů. Přizpůsobili jsme tomu naše tréninky, koukali jsme i na video na předchozí zápasy Zavidova, protože jsme museli už vyhrát. Trenér tomu přizpůsobil taktiku a zvládli jsme to, velmi důležité vítězství. Na zápas jsme se sešli a konečně jsme to prolomili.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - J. Koc [-] , Z. Šmíd [-] (66. R. Samson [-] ) , L. Jelínek [-] , E. Pšenička [-] , Q. Tran [-] (56. M. Těšínský [-] ) , M. Horvát [-] , R. Vanický [-] , T. Diepold [-] , M. Zuda [-] (50. V. Bohuslav [-] ) , D. Matějka [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (31. J. Pfejfer [-] ) , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] (89. J. Šimůnek [-] ) , T. Horvát [-] , P. John [-] , M. Kovář [-] , J. John [-] (76. M. Pacourek [-] ) , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-]

Hráči zápasu: J. Mutínský , K. Pros .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BROŽEK Tomáš, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zavidov uhrál nedavno cenný bod a Jesenice zatím postrádá kvalitu. Myslím si, že Zavidov bude mít v tomto zápase navrch a bude brát tři body.