2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z I.B třídy do okresu, Lubná vzájemný souboj s Roztoky zvládla


Branky


13

Proháněly se v okrese, pak v nejnižší krajské soutěži a teď je čeká zase vzájemné meření sil v nejvyšší okresní soutěži. Lubná na úvod sezony přivítala doma Roztoky. První poločas gól nenabídl a vše se odehrávalo ve zbylé části utkání. Baník byl nakonec o gól šťastnější a do soutěže vstoupil vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V dresu domácích se jako nová posila představil Martin Hranai, který minulou sezonu oblékal dres Pustovět. Roztoky musely řešit nepříjemnou ztrátu v podobě Michala Čermáka, který bude oblékat dres Městečka.

 

Lubná se zpočátku zápasu snažila dostávat do svého soupeře, ale k zakončení si nemohla najít cestu. Roztoky proti svému bývalému soupeři z nejnižší krajské soutěže šly také za gólem, ale ani celek od Berounky neřešil finální fázi přesně. Šance byly k vidění na obou stranách, ale první poločas branku nenabídl.

Nepříjemné zranění Bařtipána

Lubenský lodivod poslal do druhého poločasu za Hranaie čerstvého Bařtipána a zkušený útočník mu důvěru velmi rychle vrátil vedoucí brankou - 1:0. Hned poté se ale nepříjemně zranil a zápas pro něj skončil. Následovala pasáž, kdy měla Lubná míč na svých kopačkách a měla více ze hry. Pojistka nepřišla, naopak se o vyrovnání postaral po hodině hry Sklenička - 1:1.

 

Lubná si ale vzala rychle vedení zpátky po výborné akci Varyše, který našel v šestnáctce Sogba, jenž má zkušenosti z ČFL v dresu SK Rakovník, a ten prostřelil bezmocného Hůlu - 2:1. Lubná se hnala za uklidňující brankou, Roztoky zase z protiútoků za vyrovnáním. Žádná další branka už nepadla, a tak tři body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Lukáš Kříž, obránce: Na začátku zápasu jsme se dostávali průnikovými přihrávkami na soupeřovu polovinu, ale nebyli jsme schopni se dostat do zakončení, protože nám chyběla přesná finální přihrávka nebo jsme zbytečně předržovali míč. Z našich chyb těžil tým z Roztok, který využíval volného prostoru ve středu hřiště. Z protiútoku se však také neprosadil. Do druhého poločasu nastoupil kanonýr Jarda Bařtipán, který se po chvíli na hřišti prosadil a poslal nás do vedení. Krátce poté se však bohužel zranil, utrhl si achilovku. Roztoky se díky našemu nedůrazu dostaly do vápna a srovnaly. Následovala pasáž, ve které jsme soupeře tlačili, ale bohužel jsme nebyli schopni příležitostí využít, ať už jsme se opět volili chybná řešení nebo jsme neprostřelili brankáře hostí. Zlom přišel po povedené akci, kdy jsme si vzali zpátky vedení. V další fázi hry jsme opět zbytečně kazili, místo toho abychom upevnili vedení a Roztoky hrozily z protiútoků. Naštěstí bez úspěchu a tři body tak zůstaly v Lubné.

TJ Roztoky
Petr Čáslavský, trenér: Bylo to vyrovnaný zápas. My jsme byli trochu oslabeni, museli s námi čtyři dorostenci. Utkání se lámalo po hodině hry, kdy nám Lubná dala druhý gól z protiútoku. Zkoušeli jsme vyrovnat podruhé, ale bohužel se nezadařilo. Škoda neproměněných šancí, Lubná své proměnila a to rozhodlo. Celkově to ale od nás nebyl špatný zápas.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Hranai [-] (46. J. Bařtipán [-] ) , A. Sogbo [-] , A. Trejbal [-] , D. Varyš [-] , R. Henzély [-] , M. Toráč [-] , P. Košťál [-] (89. J. Šesták [-] ) , L. Kříž [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - K. Sklenička [-] , M. Barčot [-] , M. Liprt [-] , P. Hruška [-] (80. P. Pešta [-] ) , J. Nejedlý [-] , D. Barčot [-] (54. F. Procházka [-] ) , M. Čermák [-] , M. Fikejz [-] , Š. Masarovič [-] (26. M. Kaplan [-] ) , M. Farkas [-]

ŽK: 9. R. Henzély , 26. L. Brabec , 41. M. Hranai - 50. P. Hruška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - VÁŇA Josef, BARČOT Petar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmu, které se vrátily do okresní soutěže. Vyhraje ale domácí Lubná.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích