M. Sixta 78.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polepech byly k vidění dvě červené, neproměněná penalta a pět branek!


Branky


11

Soubojový zápas plný šancí přineslo nedělní fotbalové klání v Polepech mezi domácimi borci a hosty z Tuchoraze. Pět branek, dvě červené karty, neproměněnou penaltu, prohru domácího týmu a mnohé další viděla zhruba stovka diváků. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal

Vhled do uktání nám nabídne povedený report z dílny Ondřeje Dvořáka, toho času zraněného hráče Polep.

 

Zápas začal poměrně nervózně a opatrně z obou stran, dlouho byl průběh hry bez nějakých výraznějších šancí a oba týmy v poslední třetině hřiště hodně kazili. Ač nerad, tak přiznávám, že i bez nějakých výraznějších gólových šancí byly hosté z Tuchorazi v prvním poločase lepší, sršela z nich energie, byli důraznější v soubojích a dokázali z toho dokonce vytěžit jednogólové vedení. 

 

Červené

Ve druhém poločase se Polepští zvedli, přidali na tempu a na důrazu v osobních soubojích a začali se díky tomu dostávat častěji do šancí, navíc nám do karet hrála ztráta disciplíny jednoho z hráčů hostí, který za slovní protesty obdržel druhou žlutou kartu a poroučel se do sprch. V přesile hrající Polepy začali dominovat nicméně Tuchoraz stále držela intenzivní tempo hry a hrozila z protiútoků a dokonce jeden z nich přetavila v gól. Za stavu 0:2 už jsme neměli co ztratit a šli jsme tak poměrně vabank. Narůstající tlak domácího týmu vyústil v penaltu po podražení Slezáka ve vápně. K penaltě se postavil sebevědomý stoper Jelínek, který už v dresu Polep několik penalt proměnil, ale v tento klíčový okamžik naneštěstí jen orazítkoval břevno a skóre se tedy neměnilo. Začínalo se zdát, že dnes se nám nepodaří dát gól i kdybychom hráli do tmy, nicméně v 78. minutě přišel na řadu rohový kop domácích, ke kterému se postavil levonohý Polepský debutant Ondřej Richter a zahrál ho přesně na hlavu Matyáše Sixty, konečně se nám podařilo snížit. Nadechli jsme se a byli jsme na koni, věřili jsme, že teď už nějaké body urveme, ovšem euforie netrvala příliš dlouho, pár minut po vstřeleném gólu neudržel za jazyk za zuby při neshodě s rozhodčím Martin Dohanič a obdržel druhou žlutou a poroučel se ze hřiště. Polepy se i v 10 snažili vstřelit alespoň remízovou branku, ale Tuchoraz využila tlak domácích ke smrtícím protiútokům, vstřelila ještě 2 branky a dovršila debaklově vypadající výsledek 1:4



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Polepy, další nováček v soutěži. Úplně jsem nevěděl, co čekat. Začali jsme velmi aktivně a povedlo se nám vstřelit gól. V druhém poločase jsem udělali dvě střídání, které se nám vyplatily, kde se trefil Kadeřábek a dvakrát Marc. Soupeř je velmi silový a každý souboj dost bolel. Děkuji fanouškům za podporu.



Sestavy


TJ Polepy
A. Hruška [-] - O. Richter [-] , L. Slezák [-] , M. Sixta [-] , T. Milichovský [-] , D. Pych [-] , M. Dohanič [-] , L. Kmoch [-] , V. Kočí [-] (36. T. Hynek [-] ) , D. Kuchař [-] , T. Jelínek [-] (73. V. Jón [-] )

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Flieger [-] , V. Vopařil [-] (59. J. Šedina [-] ) , J. Votoček [-] , A. Jochlík [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , P. Šafář [-] , M. Vostrovský [-] (53. L. Kadeřábek [-] ) , A. Kliment [-] , D. Borovička [-] (74. T. Marc [-] )

ŽK: 48. T. Milichovský , 51. T. Jelínek , 57. T. Hynek , 69. L. Slezák , 80. M. Dohanič - 36. J. Flieger , 61. P. Šafář , 69. J. Pokorný , 81. T. Marc . ČK: 82. M. Dohanič - 57. J. Flieger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - SOKOL Petr (N), DEŽO Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza