D. Mattuš 56. (p.)
R. Holub 69.
2:2
(0:1)
12. J. Houba (p.)
52. V. Losenický
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 16:00

11.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři červené karty za jeden poločas, Dřenice proti devíti zvládly stav utkání vyrovnat


Branky


56. D. Mattuš (p.) , 69. R. Holub - 12. J. Houba (p.) , 52. V. Losenický
6

Dřenice jsou na pátém místě se skóre 31:18 a osmnácti body. Příští utkání zajíždí na půdu lídra z Miřetic. Nasavrky jsou na dvanáctém místě se skóre 14:31 a sedmi body. Příští utkání sehrají se Slatiňanama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Houba proměnil penaltu

Do utkání šly jako jasný favorité Dřenice, ale Nasavrky ukázaly co v nich je. První poločas moc šancí na obou stranách nebylo. Už ve 12. minutě se překvapivě do vedení dostali hosté, kteří si vykoledovali penaltu, kterou se štěstím proměnil Houba. Po gólu Houby se celý poločas odehrával převážně uprostřed hřiště a žádné šance nepřicházely. Favorit ze Dřenic se snažil vyrovnat co nejdříve, ale ne a ne, aby to tam padlo. První půle takřka nudná, tudíž po čtyřiceti pěti minutách hlavní rozhodčí ukončil první poločas a hosté šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Kolotoč červených a vyrovnání Dřenic

Do druhého poločasu šli více namotivováni domácí, kteří chtěli zvrátit výsledek na svou stranu, jenže stal se opak. Hosté překvapivě přidali druhou branku, když se v 52. minutě z úniku prosadil Losenický. O tři minuty později začal koncert červených karet. Domácí mohli snížit, jenže hostující Pavel Pecina si na brankové čáře zahrál na brankáře a chytil oběma rukama balón, následně byl za to poslán předčasně do sprch. Penaltu si vzal na svoje triko Mattuš, který ji s přehledem proměnil. Za další tři minuty byl vyloučen další hráč, tentokrát po dvou žlutých kartách domácí Charvát. Zápas se dohrával deset na deset za skóre 1:2. V 65. minutě tomu tak nebylo, protože přišlo další vyloučení, a to tentokrát zase na hostující straně. Vyloučen byl bratr prvního vyloučení Tomáš Pecina. Domácí pokračovali ve své hře, kterou hrají takřka pořád a hrozili z každého útoku. Jeden útok se však povedl, poněvadž z něj padl vyrovnávají gól, když se trefil Holub. Poté vstřelili domácí vítězný gól na 3:2, jenže ten kvůli spornému ofsajdu uznán nebyl. Do konce utkání se nic nestalo, a tak Dřenice mohou být rádi za remízu.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: Hodně náročné utkání. Kluci byli mladý, běhavý a důrazný. Dohrávali souboje, a proto padalo dost karet. Celý zápas jsme dotahovali, tak dobrá a zasloužená remíza.

FC Nasavrky
Jakub Řezníček - Brankář: Po bojovném výkonu celého týmu bereme bod, se kterým bychom před zápase byli spokojeni. V průběhu zápasu jsme spíš pomýšleli na zisk všech tří bodů a je škoda, že jsme nedotáhli ke gólu ještě některý z našich brejků. V závěru jsme však dohrávali po dvou červených kartách v oslabení a museli se bránit tlaku domácímu týmu, takže je výsledná remíza asi zasloužená.



Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - M. Popílek [-] , J. Adámek [-] , O. Čechlovský [-] , M. Suchý [-] , R. Holub [-] , J. Hybeš [-] , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , A. Charvát [-] , O. Martinec [-] (28. J. Koucký [-] )

FC Nasavrky
J. Řezníček [-] - T. Pecina [-] , J. Houba [-] (82. J. Vojíř [-] ) , T. Novák [-] (58. V. Holec [-] ) , D. Švadlenka [-] (90. D. Vondráček [-] ) , V. Losenický [-] , V. Řezníček [-] , R. Pešek [-] (90. T. Dostálek [-] ) , M. Doležal [-] , P. Pecina [-] , R. Michek [-]

ŽK: 31. J. Hybeš , 57. A. Charvát , 75. M. Kopecký , 89. J. Adámek - 1. T. Pecina , 24. V. Řezníček , 29. T. Michek , 90. V. Losenický . ČK: 59. A. Charvát - 55. P. Pecina , 65. T. Pecina .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Horák Milan - PROKOP Lukáš, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Drenice se nachazi v tezkw situavi chybi jim kvalitni stred zalohy ale snad vyhraji

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 16:39
Ondřej Nepovím

Expert: Lukáš Hrdina
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou na domácím hřišti ve skvělé formě, vyhrají.