Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoké utkání zlomil hattrickem Homba


Branky


15

Ačkoli vypadá výsledek zápasu AFK Ostřešany versus TJ Sokol Újezd jednoznačně, výhra 1:4 se lehce nerodila. Zlom nastal až v závěrečné patnáctiminutovce, kdy nasázel hattrick nejlepší střelec loňského ročníku Jiří Homba.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas s oboustrannými šancemi

Újezd venku válí a ve čtyřech utkáních neztratil ani bod. Osm desítek fandů tak bylo zvědavých, zda bude tato série pokračovat i na hřišti nepříjemných Ostřešan. Těm se dosud letos nedaří výsledkově podle představ, zejména doma však umí potrápit kdejakého favorita.

První půle přinesla otevřený fotbal plný šancí na obou stranách. Tu první měl domácí kapitán Drbohlav ve 12.minutě, jeho střela však skončila těsně vedle levé tyče.

Ve 22.minutě se poprvé dostali ke slovu hosté, přetažený centr propadl až k Petříčkovi. Ten byl ale tak překvapen, že bránu veterána Pechmanna přestřelil. 

AFK těžil zejména z výborných průniků agilního Nevřaly, jeho tvrdé centry však defenzíva Újezdu v čele s gólmanem Norkem úspěšně likvidovala. V několika příležitostech se ocitl Moravec, ovšem bez úspěchu.

Klíčový pro vývoj utkání se ukázal první gól. Ve 35.minutě si domácí stopeři neporadili s vysokým míčem ve vápně a po trochu šťastném odrazu od Homby měl Gočaltovský dost času ke skórování - 0:1.

Do konce poločasu se domácí snažili vyrovnat, ale Nevřalův přímý kop ani Moravcova hlavička k cíli nevedla.

Bleskový hattrick Homby

Druhý poločas již tolik vyložených možností nenabídl, boj probíhal zejména mezi vápny. Výjimkou byla střela nad Drbohlava po sklepnutí míče od Moravce v 63.minutě.

Zlom dramatického duelu přišel v závěrečné pátnáctiminutovce, možná byly důvodem i ubývající síly a ostražitost na obou stranách.

V 75.minutě centr Mindeka prodloužil Rozsévač do úniku Hombovi a ten zkušeně proměnil - 0:2.

Vzápětí mohl vykřesat naději domácím Moravec, jeho střela z voleje ale rozezvučela pouze břevno Norkovy svatyně.

V 82.minutě se ocitl opět v úniku na Pechmanna Homba a opět se nemýlil - 0:3. Rezignovaní hráči Ostřešan pak museli spolknout hořkou pilulku ještě v 84.minutě, kdy po pěkné kombinaci Homba střelou do odkryté brány završil svůj bleskový hattrick - 0:4.

Alespoň slabou náplastí pak byla korekce stavu na 1:4, kdy si vlastní šibenici nechtěně vymetl gólem Zounar - 1:4.

Ostřešany podaly bojovný výkon a výsledek je pro ně velice krutý, nicméně fotbal se hraje na góly a v této dovednosti byl Újezd lepší.



Ohlasy k zápasu



Sokol Újezd
Martin Vohralík, hráč: "Dnes jsem se zranil již v 18.minutě a tudíž jsem zápas sledoval převážně z lavičky. Bylo to velmi bojovné utkání. Ve druhé půli jsme kolektivním výkonem navýšili vedení a zaslouženě si odvážíme cenné body."



Sestavy


AFK Ostřešany
M. Pechmann [-] - L. Moravec [-] , V. Křivka [-] , L. Drbohlav [-] , Z. Brus [-] (71. T. Maivald [-] ) , F. Libánský [-] , L. Nevřala [-] , J. Havlíček [-] , O. Dufek [-] , P. Němec [-] , M. Moravec [-] (77. D. Mzyk [-] )

Sokol Újezd
M. Norek [-] - J. Homba [-] (85. M. Zahradník [-] ) , Š. Mindek [-] , F. Gočaltovský [-] , J. Rozsévač [-] , M. Urbanec [-] , T. Linha [-] , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-] (18. J. Petříček [-] )

ŽK: 10. L. Drbohlav - 10. J. Rozsévač , 77. J. Homba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - ŠEPS Martin, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Agáta Urbancová
Tip experta: výhra hostů

Těžko mohu dát jiný tip, když hraje za Újezd můj taťka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích