1:1
(0:0)
50. D. Leno
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První bod nováčka z Dražkovic


Branky


16

Osm kol trvalo nelichotivé čekání nováčka SK Dražkovice na první bodový zisk v Okresním přeboru Pardubic, když jej po remíze 1:1 vyválčil na stadionu TJ Sokol Roveň. Mohly být i tři, domácí zachránil od porážky v 82.minutě Lukáš Johanides.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návštěva přišla solidní, o fotbale se to říci nedá

Pro Dražkovice byla Roveň vcelku ideálním soupeřem na misi s názvem - zisk prvního bodu v okrese. Domácí se totiž v posledních kolech potýkají s nevalnou formou a trápí je zejména jalová koncovka. Všechny tyto neduhy se bohužel odkryly i všem, kdo se do Rovně přišli na zápas v sobotu podívat.

Narozdíl od solidní návštěvy 124 diváků se solidní fotbal nehrál, byl to především boj od vápna k vápnu s minimem podařených akcí. 

Přesto měl v úvodních minutách domácí Sokol chuť rozhodnout a kdyby to bylo zkraje 3:0, nikdo by se nedivil. Leč nestalo se a kvalita hry a tempo postupně upadlo.

První poločas zhodnotil trenér Rovně Ladislav Skalický následovně:

"Dražkovice byly nejslabší soupeř, s kterým jsme v probíhající sezóně hráli a přesto se nám opět nepodařilo vyhrát. Po 20-ti minutách to mělo být 3:0 a mohli jsme si zápas v klidu užít. Místo toho se přizpůsobíme hře soupeře a s fotbalem to nemá moc společného."

Bod zachránil Johanides

Po přestávce se toho mnoho na obraze hry nezměnilo. Jedinou změnou bylo, že alespoň padly dva góly.

Dražkovice šly do vedení po brejku v 50.minutě, kdy David Leno obešel tři protihráče a střelou podél brankáře Baláše získal hostům cenné vedení - 0:1.

Střelce branky stejně jako Martina Marka nováček soutěže zkouší ve svém kádru, oba přišli ze Spartaku Sezemice a zdá se, že by mohli být impulzem k nastartování Dražkovic po nevydařeném začátku soutěže. 

Ke smůle hostů se Roveňským podařilo v 82.minutě vyrovnat. Po přímém kopu vypadl míč v závaru před brankou zpoza těla gólmana Daniela Šmardy a na správném místě v pravý čas se ocitl Johanides - 1:1.

Mohlo být i hůře, protože v nastavení mohl rozhodnout po samostatné akci Mile, Šmarda se ale tentokrát skvěle vyznamenal.

Další kola ukážou, jakou cenu má pro Dražkovice získaný bod ze hřiště Rovně.

Druhý poločas ohodnotil trenér Skalický těmito slovy:

"Věřil jsem, že se v druhém poločase něco změní, ale bohužel se nestalo. A aby toho nebylo málo tak z ojedinělého brejku inkasujeme a nakonec jsme rádi za vyrovnání. Ke konci jsme soupeře zatlačili a mohli mít i 3 body, kdyby v nastavení Láďa Mile proměnil samostatný únik. Musíme bojovat dále a získat ztracené body zpět v dalších zápasech, ideálně hned za týden v derby v Holicích."



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Tomáš Biben, trenér: "Musím říct že bod z venku se počítá, ale měli být 3. Myslím si, že do 70 min. jsme měli víc ze hry. Opět jsme gól soupeři darovali, kdy po přímém kopu míč vypadl z pod těla Dana a soupeř vyrovnal. Mám velkou radost z našich mladých hostů Davida Leno a Martina Marka, kteří přišli že Sezemic. Minule dával gól Martin, dnes David, který obešel 3 protihráče a dal gól. Potřebovali bychom ale větší přínos od mazáků, kteří dnes své šance neproměnili a to nás stálo výhru."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - . Novák [-] , D. Král [-] , M. Pekárek [-] (59. L. Mile [-] ) , V. Melc [-] , T. Hofman [-] , J. Vrzal [-] , L. Petružálek [-] , V. Valenta [-] (59. L. Johanides [-] ) , J. Němec [-] (79. J. Kučera [-] ) , T. Krpata [-]

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - D. Leno [-] , T. Ťopek [-] (79. V. Turachok [-] ) , T. Hájek [-] , D. Stehno [-] , T. Šmarda [-] (73. M. Marek [-] ) , J. Jukl [-] , M. Kopečný [-] , T. Stehno [-] , L. Kuta [-] , M. Bílek [-] (76. J. Kolář [-] )

ŽK: 71. J. Vrzal - 84. T. Hájek .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - CUMPANA Andrei, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: výhra hostů

Roveň je svými výkony a výsledky dost nevyzpytatelná, takže možná ideální soupeř pro Dražkovice, aby urvaly první body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů