Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí bod Chvojence


Branky


18

Sokol Chvojenec poprvé v této sezóně potěšil své domácí příznivce, když po třech prohrách získal v souboji s nováčkem z Dříteče bod za remízu 2:2. Ten zachránil osm minut před koncem Borrelli. Oba týmy tak mají po sedmi odehraných kolech shodně 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj chudých

Souboj mezi Sokolem Chvojenec se Sokolem Dříteč byl pro oba týmy velmi důležitý. Ani jeden z nich totiž nemá body na rozdávání a oběma náleží prozatím místo v dolní polovině tabulky Okresního přeboru Pardubice.

Hosté dorazili do Chvojence v neúplné sestavě, když chyběli hned tři klíčoví fotbalisté - Vrážel, Bednář a Štěrba. Vypomoci museli tedy hráči béčka.

Ráz utkání nasměroval fakt, kdo dá první gól. Dali ho domácí, když úspěšným střelcem byl ve 24.minutě Čáň - 1:0.

Dříteč se po inkasovaném gólu tlačila dopředu, hra byla ovšem často krkolomná a křečovitá. Nováček sází ve svých utkáních velmi často na nebezpečné standardky, nejinak tomu bylo i v neděli, ovšem žádná z nich se v první půli ještě neujala.

Obrat Dříteči pokazil Borrelli

Ani ve druhém poločase nic nenaznačovalo, že by Dříteč našla síly k obratu utkání. Přestože vstoupila po přestávce na hřiště s čistou hlavou, dlouho jí nepřálo štěstí. Jedna ze střel se totiž zastavila o tyč.

Trpělivost však nakonec přinesla pověstné růže. V 74.minutě výborně nahrál Daněk asi tři metry před velké vápno na Pavla Skřivánka a hostující mladík krásnou střelou srovnal stav na 1:1.

Vyrovnávací branka ale byla pro hosty málo. V 80.minutě přišel jejich rohový kop, na který si skvěle naskočil Bureš a nedal hlavou gólmanu Pavlíčkovi šanci - 1:2.

Na domácí příznivce v tu chvíli začaly padat zlé myšlenky z další domácí porážky. Ty ovšem vzápětí v 82.minutě taktéž z rohu zaplašil Borrelli - 2:2.

Zápas tak nakonec skončil vcelku zaslouženou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Dříteč
Pavel Skřivánek, obránce a autor prvního gólu: "V 74.minutě jsem to prostě zkusil. Skvěle mi to sedlo a jsem moc rád, že jsem tímto gólem týmu pomohl. S naší hrou ani s remízou osobně moc spokojený nejsem, ale jako tým bod bereme všema deseti."



Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - P. Ehl [-] (56. M. Melichar [-] ) , D. Nechvíle [-] , F. Zbudil [-] , L. Zbudil [-] (88. J. Zbudil [-] ) , G. Borrelli [-] , P. Hrin [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , J. Pavlíček [-] , D. Čáň [-] (73. J. Lounek [-] )

Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - J. Pallas [-] (84. T. Vondrouš [-] ) , P. Skřivánek [-] , D. Horáček [-] - L. Daněk [-] , M. Pleskot [-] , J. Pejcha [-] , P. Klamta [-] (70. T. Turina [-] ) - D. Bureš [-] , Š. Kušnír [-] , M. Blahota [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - DIBLÍK Martin, BAŠUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Biben
Tip experta: výhra domácích

Chvojenec byl asi nejhratelnější tým, s kterým jsme hráli. Moc mě nepřesvědčili. Dříteč po nadějném začátku začala trochu tápat. Myslím, že rozhodne domácí prostředí a že to Chvojenec urve třeba 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů