1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolové podepsali v Rovni smír


Branky


15

Krásná návštěva 150 diváků poctila sokolské derby mezi Rovní a Chvojencem, vyrovnané utkání skončilo remízou 1:1. O vyrovnání se krátce před půlí postaral nestárnoucí bojovník Milan Machatý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly v prvním poločase

Fotbalisté Rovně vstupovali do zápasu s Chvojencem s pozdviženým sebevědomím po senzační výhře na hřišti Újezdu, zato Chvojenci poslední utkání s holickým béčkem nevyšlo podle představ. 

Oba kluby od sebe dělí 10 minut cesty autem a i to byl možná důvod velice pěkné divácké kulisy.

Prvních 20 minut ale patřilo hostům, když domácí působili velmi chladným dojmem. Chyběl pohyb a důraz v osobních soubojích a k tomu navrch přišla chyba v rozehrávce v 15.minutě, kterou potrestal Nechvíle - 0:1.

Inkasovaný gól naštěstí probudil Roveňské a ti srovnali nejen hru, ale i skóre. Ve 43.minutě přinesla vyrovnání spolupráce Vrzala s Machatým - 1:1.

Fanoušci tak vycítili, že by to na ty tři body vyjít nakonec v sobotu mohlo.

Sokolský boj

Druhý poločas byl především boj, hra byla vyrovnaná a misky vah mohlo vychýlit pověstné štěstíčko, které se ovšem nakonec nepřiklonilo na žádnou stranu. Největší šanci spálil střelec první branky Rovně Machatý a v závěru utkání mohl zápas zlomit placírkou Roček. Žel, nestalo se tak. 

V pozitivním směru na sebe v dresu domácích upozornili dorostenci Svoboda s Novákem. Je vidět, že v Rovni myslí na budoucnost a dávají mladým v zápasech okresu přiměřený příděl odehraných minut.

Trenér Ladislav Skalický zhodnotil utkání takto:

"Do zápasu jsme vstupovali povzbuzeni výhrou v Újezdu, ale prvních 20 minut to tak vůbec nevypadalo. Nechtělo se nám běhat, nedostupovali jsme protihráče a neplnili pokyny. Obdržený gól nás trochu probudil. Hru jsme srovnali a do poločasu i skóre po ose Vrzal - Machatý, kdy druhý jmenovaný precizně zakončil. V druhém poločase jsme chtěli strhnout vítězství na naši stranu, byli jsme více na balonu a při troše štěstí jsme ten vítězný gól vstřelit mohli. Bohužel největší tutovku Machatý neproměnil a tak máme jen bod. Je potřeba říci, že remíza je spravedlivá a my ten bod bereme. Je potřeba zůstat nohama na zemi, přistupovat ke každému zápasu poctivě a další body se dostaví. Dnes všechny předčil nestárnoucí bojovník Milan Machatý."

Hosté s Chvojence byli s remízou určitě spokojení, bod z venku se počítá. Zejména je pro ně důležité bodově se naladit na příští víkend, kdy na svém stadionu přivítají v důležitém utkání Starý Mateřov.

To Roveň vyrazí za štěstím do Rohoznice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roveň
Mirek Pýcha, fotograf a fanoušek: "Fotbal se musel líbit i bývalému prvoligovému plejerovi FC Opava Romanu Hendrychovi či trenérům týmu SK Holice Tomáši Kopřivovi a Petru Kopovi. No a klobáska? Tradičně v Rovni na jedničku s hvězdičkou!"

Sokol Chvojenec
David Jiran, brankář: "Takové šeredné utkání, které moc mladý rozhodčí příliš nezvládal a bylo dost kouskované samými fauly."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] , M. Machatý [-] , J. Vrzal [-] , M. Pekárek [-] , V. Melc [-] , T. Hofman [-] , V. Žatecký [-] (46. M. Šándor [-] ) , L. Petružálek [-] (67. T. Svoboda [-] ) , L. Johanides [-] (78. J. Roček [-] ) , J. Němec [-] (60. . Novák [-] )

Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - D. Nechvíle [-] , P. Ehl [-] , F. Zbudil [-] (65. D. Čáň [-] ) , L. Zbudil [-] (46. G. Borrelli [-] ) , M. Skutil [-] , V. Černý [-] (90. T. Burkovič [-] ) , P. Hrin [-] (86. R. Šmíd [-] ) , T. Richter [-] , M. Centner [-] , M. Vávra [-]

ŽK: 33. J. Vrzal , 53. J. Němec .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: VÍCH Mikoláš - HORÁK Milan, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Roman Dubovči
Tip experta: remíza

Roveň v minulém kole překvapila Újezd na jeho hřišti, které dost často po dešti připomíná oraniště. Trenér Skalický to asi vymyslel dobře takticky. Chvojenec to bude mít po sestupu z 1.B třídy hodně těžké. Ne vždy platí, že ten, kdo spadne, hraje prim. Tipuji remízu.