0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko šlape, áčko tápe


Branky


15

Generačním soubojem se ukázal duel mezi nováčkem souutěže Sokolem Dříteč a dosud neporaženým béčkem Pardubiček. Hosté si nakonec v nervózním zápase odvezli tři body za výhru 0:2 a vévodí tabulce Okresního přeboru. A tak zatímco béčko šlape a má plný počet bodů, áčko Pardubiček je na tom v Krajském přeboru zrcadlově opačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečinka nadvakrát pokořil Frintu

Na rozdíl od áčka rezervní tým Pardubiček šlape a v Dříteči si v možná nejmladší sestavě od startu letošního ročníku okresu připsali blueboys čtvrté vítězství v řadě,

A to i přesto, že v jejich sestavě chyběl střelecky produktivní Filip Krejčí.

Obě mužstva se prezentovala v celém zápase rozdílným stylem své hry. Zatímco hosté sází na kombinační, rychlý fotbal s křídelními náběhy za obranu, Dříteč celé utkání bojovně nakopávala míče na své hroty a spoléhala na nebezpečné standardní situace, ve kterých se snažila méně zkušené mladíky přetlačit a přechytračit. To se jim však nakonec ani jednou nepovedlo.

Držení balónu bylo jasně pro hosty, ale dlouho z této převahy nic neplynulo. Až v 39.minutě se urodil první gól. Po ztrátě balónu a rychlém protiútoku se míče zmocnil Ondřej Pečinka a ač zle obtěžován stoperem Vráželem nadvakrát se štěstím prostřelil gólmana Frintu - 0:1.

Dříteč zahrozila hlavně po standardkách, kdy se jednou rozezvučelo břevno nad brankářem Veselým, který byl jinak velmi jistý ve sbírání dlouhých míčů ze hry.

Pojistku přidal debutující Gering

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil, držení míče bylo možná ještě výraznější ve prospěch Pardubiček. Domácím s přibývajícími minutami ubývaly síly, v rychlosti dokázali držet krok Pejcha se Skřivánkem.

Jednobrankové manko nutilo navíc Dříteč více otevřít hru, což šlo k duhu hostům a jejich nebezpečným brejkům. Pardubičkám se však dlouho nedařilo přidat pojišťovací branku, a tak byl výsledek dlouho na vážkách. Atmosféru navíc přikrmovali povzbuzující domácí fanoušci a nejistý výkon rozhodčích. Žlutou kartu vyfasoval i trenér hostů Procházka.

Nakonec se ujala až asi šestá šance, když protiútok úspěšně zakončil debutující dorostenec Adam Gering - 0:2.

Domácí se i přes velkou snahu příliš do zakončení nedostali a dá se říct, že si vylámali své útočné zuby na defenzívě Pardubiček. Ty již dokázaly zápas dotáhnout do vítězného konce a odměnou jim je skutečnost, že se alespoň na sobotu staly králi okresu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Jaroslav Vinkler, sekretář: "Celé utkání bylo hráno ve vysokém tempu, útočné akce se střídaly z jedné strany na druhou a hra se musela všem divákům líbit. Pardubičky nám ukázaly, že budou favoritem celé soutěže a příliš bodů ztrácet nebudou."

SK Pardubičky B
Ondřej Pečinka, záložník: "Zápas od začátku dost vyhrocený díky burcování početné divácké kulisy. Jinak extrémně náročné utkání, hlavně fyzicky, jsem rád, že jsme se s tím dokázali vyrovnat."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - P. Skřivánek [-] , R. Vrážel [-] , M. Bednář [-] - F. Polzer [-] (73. M. Blahota [-] ) , J. Pejcha [-] , M. Štěrba [-] , L. Daněk [-] - D. Bureš [-] - Š. Kušnír [-] (77. T. Turina [-] ) , D. Horáček [-] (77. J. Pallas [-] )

SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - O. Pečinka [-] , A. Gering [-] , J. Dojčán [-] , J. Lejsek [-] , B. Hlavinka [-] , A. Troják [-] , L. Svoboda [-] (3. O. Hátle [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Kubista [-] (58. P. Halbich [-] )

ŽK: 25. Š. Kušnír , 59. P. Skřivánek , 59. J. Pejcha , 61. F. Polzer - 66. J. Stejskal , 74. P. Halbich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NAVRÁTIL Lukáš - PETR Jan, ŠKOLOUT František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Roman Dubovči
Tip experta: výhra hostů

Nováček z Dříteče má elán i chuť, což ukazuje už od úvodních kol. Pardubičky se svým širokým kádrem a běhavým fotbalem ale budou pro domácí příliš silným soustem.

Tip: výhra hostů