3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dešti si Pardubičky výhru vyběhaly


Branky


13

Těžký terén byl v neděli nepřítelem kombinačnímu fotbalu domácích Pardubiček, svědčil spíše silové a bojovné hře hostující Křičně. Nerozhodný stav zlomil gólem do šibenice benjamínek Bartoloměj Hlavinka. Hosté byli dlouho minimálně vyrovnaným soupeřem, doplatili ovšem na příliš úzký kádr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokrý terén šancím nepřál

První poločas přinesl především soubojový fotbal, šancí na obou stranách bylo jako šafránu. Favoritem byli přeci jen domácí boys, ovšem hosté se rozhodně nenechali zahanbit a drželi krok jak fyzicky, tak fotbalově.

Gólem skončila hned první vážnější akce. Ve 12.minutě se po odrazu dostal balón na střed před vápno a první u něj byl vysoký kanonýr Pardubiček Filip Krejčí. Jeho střela nebyla nijak důrazná, ale velmi efektivní. Plavající míč skončil v pravém vinglu Štěpánkovy svatyně - 1:0. Krejčí tak vstřelil už pátý letošní gól a drží si výbornou individuální bilanci.

Pak už to byl hlavně boj od vápna k vápnu, středopolaři se snažili o průnikové přihrávky za obranu soupeře, mokrý terén ale dodával těmto kolmicím příliš velkou rychlost. Kralovaly obě obrany.

Ve 30.minutě přišel důležitý okamžik možná pro celý zápas. Už tak úzký kádr Křičeně se ještě zmenšil, když po ostrém faulu musel pro zranění ze hřiště Hanzl. A zatímco domácí za celý zápas prostřídali 5 hráčů, hosté museli celých 90 minut zvládnout prakticky ve 12 hráčích. Je tedy logické, že jim od 70.minuty postupně docházely síly na obrat.

Křičeň měla své šance, jako když ve 38.minutě přetažený centr vrátil Abbrent na Jánského, ten posunul na střed Kokimu a ten? Vyprášil rukavice gólmana Číži. Stejně jako několikrát před ním jeho spoluhráči. Brankář Pardubiček působil velmi jistým a klidným dojmem.

Hlavinka se trefil parádně

Jednogólový náskok nedával domácím nějak velkou jistotu, hosté čekali na svou chvíli. A ta přišla v 60.minutě, kdy se do ofsajdem zavánějícího úniku dostal Havlíček a mazácky obstřelil Čížu - 1:1.

Hosty vyrovnání samozřejmě na rozdíl od Pardubiček povzbudilo a zdálo se, že by svým důrazem mohli získat i víc než jen jeden bod. Velmi jistý byl v obraně Jánský, který držel na uzdě Krejčího i Trojáka.

69.minuta ale ukázala, jak je důležitý pro tým Pardubiček právě Krejčí. Vybojoval totiž u rohového praporku zdánlivě ztracený míč a přízemním centrem jej poslal na vápno. Tam se do míče opřel střídající Hlavinka a vymetl krásně pavučiny v bráně hostů - 2:1.

Střelec rozhodující branky měl samozřejmě štěstí, ale to přeje připraveným. Od té doby bylo čím dál zřejmé, že Křičeni budou na zvrat rychle ubývat síly. Jasně to bylo vidět zejména na levé straně, kde si střídající Markl dělal, co chtěl. V 75.minutě se právě Markl prohnal kolem Branského, vychytal ho ale Štěpánek.

V 80.minutě po rohu už byl Štěpánek překonán, ale na brankové čáře zaskočil obránce. Šancí přibývalo, bylo jen otázkou času, kdy domácí pojistí své vedení. To se povedlo v 84.minutě Trojákovi, který se po centru Markla zblízka hlavou nemýlil (míč tečoval nešťastně Jánský).

Poslední tutovku pak spálil sám Markl v 87.minutě, když minul bránu po individuální akci o centimetry.

Vyběhané vítězství přineslo Pardubičkám třetí výhru sezóny, hosté nezklamali. Pro lepší výsledek chybělo více hráčů (Biath).



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Vyzdvihl bych výkon soupeře, který přispěl ke kvalitě utkání. Nejlepším hráčem byl stoper Koleček. Svůj tým chválím za povedený druhý poločas, trpělivost a chuť hrát až do samého konce utkání."




Sestavy


SK Pardubičky B
A. Číža [-] - L. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , M. Hofman [-] (62. B. Hlavinka [-] ) , J. Oberreiter [-] , T. Vojtěch [-] , J. Čunderle [-] (57. A. Troják [-] ) , J. Koleček [-] , M. Kubista [-] (46. L. Markl [-] ) , F. Krejčí [-] (86. M. Maršíček [-] ) , O. Hátle [-] (46. J. Lejsek [-] )

SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - F. Abbrent [-] , M. Rež [-] (82. M. Homolka [-] ) , V. Branský [-] , J. Vanžura [-] , B. Koki [-] , T. Havlíček [-] , P. Malý [-] , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (30. F. Gloza [-] )

ŽK: 28. L. Svoboda .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Pavlas Jan - MÁLEK Patrik, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Michal Zounar
Tip experta: výhra domácích

Mladý, ambiciózní tým z Pardubiček trápí své soupeře běhavostí a rychlými přechody do útoku. Křičeň nám zase v předešlém zápase ukázala, že rozhodně nic nevzdává a bojuje do posledních minut. Mohl by to být vyrovnaný duel, přesto si myslím, že body zůstanou na domácí půdě Pardubiček.

Tip: výhra domácích