Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice už jsou v čele okresu


Branky


13

Šlágr kola a souboj o první místo v tabulce - to byl sobotní souboj mezi SK Mikulovice a Spartakem Sezemice. Až do 65.minuty trval nerozhodný stav 1:1, pak ovšem narůstající sezemická aktivita utrhla gólovou lavinu. Třetím hattrickem v řadě se blýskl Radek Bukač.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karty byly rozdány jasně

Karty před utkáním byly rozdány jasně. Na jedné straně aktuální forma Mikulovických jako týmu, který vyhrál 2:0 v Rohoznici a 6:2 v derby s Ostřešany. Na druhé straně individuální neskutečná fazóna kanonýra s prvoligovými zkušenostmi Bukače podporovaná solidním výkonem celého širokého kádru Sezemic. Protože sám jeden hráč nic nezmůže bez podpory spoluhráčů.

Která karta bude mít větší váhu? Tuto otázku si asi kladlo před začátkem zápasu 65 přítomných diváků.

Podobně jako před týdnem s Ostřešany udeřily Mikulovice záhy po úvodním hvizdu. Ve 3.minutě to byl Petr Štěpán, který podruhé v řadě ukázal, že jeho střely ze střední vzdálenosti mají slušné parametry - 1:0.

Na gólový příspěvek Bukače se nečekalo dlouho. Ve 13.minutě zacentroval přesně Kmetík a kanonýr Sezemic je ve vzduchu velmi silný - 1:1.

Po celý první poločas se pak hrál vyrovnaný duel s hodně šancemi, jejichž společným jmenovatelem bylo zahazování. 

Aktivnější hosté zlomili zápas v 65.minutě

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté, méně chybovali a Mikulovice už se do šancí příliš nedostávaly. 

Narůstající tlak Sezemic vyvrcholil v 65.minutě, kdy přišel centr z pravé strany a zakončení hostů, které ještě Těšínský neuvěřitelně lapil. Odražený míč našel Vykoukal, posunul na Bukače a ten volejem vymetl pavučiny v domácí bráně - 1:2.

V 74.minutě už to bylo po rohu 1:3, když úspěšným střelcem byl Mareš.

Poté se hra otevřela, domácí museli hrát aktivněji a hosté tohoto otevření využili ke vstřelení dalších branek. V 78.minutě šla do rychlého úniku dvojice Bukač - Knaute a prvně jmenovaný po naznačení střely zasunul do poloprázdné klece - 1:4.

A v 86.minutě opět po rohovém kopu Sušila se do hlavičky skvěle položil Karel a dal výsledku konečnou podobu - 1:5.

Pro domácí sice krutý výsledek, ale hosté si za výkon ve druhém poločase vítězství zasloužili. Radek Bukač se stává po třetím hattricku v řadě postrachem obran soupeřů, což může příště na vlastní kůži pocítit AFK Ostřešany.



Ohlasy k zápasu


SK-1.FC Mikulovice
Martin Karlík, sekretář a hráč: "Ve druhé půli byly Sezemice lepší a hlavně aktivnější. Bohužel jsem v rámci posvícení měl i jiné povinnosti a několik branek jsem neviděl."

TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Utkání se mi hodnotí velmi dobře, výhra 1:5 je moc příjemná, ale tak jednoduché to rozhodně nebylo! Chválím celý tým, i kluky, kteří čekají na svou šanci na lavičce. Je vidět, že když přijdou na hřiště, jsou to oni, kdo dokáží zápas rozhodovat!"



Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Hyxa [-] , J. Plesinger [-] (84. J. Dynter [-] ) , P. Vencl [-] (35. L. Křivka [-] ) , P. Štěpán [-] , J. Kříž [-] , F. Červenka [-] , P. Nováček [-] , T. Karlík ml. [-] (88. T. Soukup [-] ) , J. Vencl [-] , V. Novotný [-] (70. R. Červenka [-] )

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] (84. D. Leno [-] ) , P. Kmetík [-] (46. D. Mareš [-] ) , T. Vykoukal [-] , D. Sušil [-] (46. L. Knaute [-] ) , M. Jiroušek [-] (46. V. Karel [-] ) , L. Vach [-] , L. Borovec [-] (27. V. Tláskal [-] ) , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-]

ŽK: 60. L. Křivka , 62. J. Plesinger , 93. J. Kříž - 33. P. Reinberg , 41. V. Tláskal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Petr Jan - URBANCOVÁ Agáta, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Michal Zounar
Tip experta: výhra hostů

Mikulovicím se start nové sezóny mimořádně vydařil, to je bude na domácím hřišti určitě motivovat. Dvě výhry Sezemic mě tolik nepřekvapily a Bukač je teď ve formě, proto tipuji výhru hostů.

Tip: výhra domácích