R. Bukač 15.
R. Bukač 86. (p.)
R. Bukač 90. (p.)
3:1
(1:1)
30. A. Spěvák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukač? Druhý zápas - druhý hattrick!


Branky


15. R. Bukač , 86. R. Bukač (p.) , 90. R. Bukač (p.) - 30. A. Spěvák (p.)
9

Do Sezemic přijela Rohoznice a byl to proti předpokladům vyrovnaný duel, kde hosté drželi krok až do samotného závěru. Góly padaly pouze ze standardek - tři penalty a jeden trestňák. Kanonýr domácích Radek Bukač si připsal druhý hattrick v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rohoznice domácí překvapila

Víkendová pouťová zábava vyvrcholila v neděli odpoledne soubojem Spartaku Sezemice se Sokolem Rohoznice. Papírové předpoklady hovořili pro domácí, kteří navíc v prvním zápase s přehledem vyhrály ve Chvojenci 4:1. Zároveň ale zaznívaly z kuloárů varovné hlasy o tom, že se v čase tradiční Sezemické lávky fotbalistům často zápas nepovede dle představ.

Každopádně opět početná divácká kulisa 155 diváků viděla v prvním poločase urputný boj a Rohoznice se ukázala v tom nejlepším světle. Dokonce měla i více šancí, které pramenily z nebezpečných balónů za sezemickou obranu.

První gól ale vstřelili domácí, když v 15.minutě převedl z trestného kopu precizní techniku Bukač - 1:0. Ten si na standardky všeho druhu aktuálně neskutečně věří a nikoho k nim nepouští. A není ani divu!

Hosté se nevzdávali a zkoušeli své štěstí, bohužel své velké šance postupně nedokázali proměnit Ovečka, Malínský ani Buchta. Domácí brankář Báča byl velmi bystrý a pozorný.

Ve 30.minutě se Rohoznice přece jen dočkala vyrovnání, když pokutový kop proměnil Spěvák - 1:1.

Osudové fauly

Ve druhém poločase už držely aktivitu a tlak Sezemice, které chtěly utkání zlomit, nicméně hosté hráli houževnatě a obětavě. Jednou je po trestném kopu Bukače zachránila tyč.

S ubývajícími silami si Rohoznice pomáhala čím dál víc fauly a v závěru utkání bohužel i fauly uvnitř vápna.

Dvě penalty domácích byly nařízeny poprávu. V 86.minutě po zatažení rukou sám postižený Radek Bukač proměnil první jedenáctku - 2:1.

A v nastaveném čase byl v souboji u míče pozdě brankář Zahradník a i druhý pokutový kop Bukač s jistotou poslal do sítě - 3:1.

Radek Bukač tak ve dvou utkáních vstřelil úctyhodných šest branek a v Mikulovicích již vymýšlejí, jak tohoto snajpra ve formě neutralizovat. Ostatně bude to šlágr a boj o první místo v tabulce!

Hosté z Rohoznice rozhodně nezklamali a ze hřiště odcházeli v neděli se vztyčenou hlavou. 



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (79. M. Jiroušek [-] ) , T. Vykoukal [-] (79. T. Horák [-] ) , V. Karel [-] (46. D. Mareš [-] ) , L. Knaute [-] (46. Z. Lába [-] ) , L. Vach [-] , L. Borovec [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-] (46. D. Sušil [-] )

Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - J. Říha [-] (23. O. Metelka [-] ) , K. Ovečka [-] (72. M. Mlynka [-] ) , A. Spěvák [-] , P. Zezulák [-] , J. Buchta [-] (46. F. Petránek [-] ) , V. Malinský [-] (79. V. Fidler [-] ) , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-] (72. Š. Pipek [-] )

ŽK: 30. L. Borovec , 50. D. Sušil , 65. Z. Lába - 60. M. Zahradník , 62. J. Skoupý .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Morávek David - LOUVAR Jakub, PAGÁČ Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Fenyk
Tip experta: výhra domácích

Sezemice udělaly za poslední roky velký skok dopředu, jsou pasovány na jednoho z favoritů okresu. Svou roli potvrdí s Rohoznicí. Těšme se, co převede Radek Bukač, na něm je vidět obrovská zkušenost. Hrál i 2.ligu na Žižkově, takových hráčů tady v okrese moc neběhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích