Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roveň nevstoupila podruhé do téže řeky


6

V posledním kole loňské sezóny se Sokol Roveň díky remíze 1:1 v Pardubičkách zachránil. O dva měsíce později na úvod nového ročníku už to podruhé bodově nevyšlo a díky produktivitě Filipa Krejčího zvítězili domácí 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychleji už to nešlo

V předsezónní preview si trenér béčka Pardubiček Procházka liboval nad přesunem útočníka Filipa Krejčího z hlavního týmu. Těžko říct, jak se to líbí samotnému hráči, každopádně Filip ukázal velmi rychle, že má navíc.

Už v 47. sekundě zápasu po centru Hofmana stačilo Krejčímu správně nastavit nohu - 1:0. Domácí rychlý gól nabudil, pokračovali v tlaku a jasně přehrávali hosty z Rovně. Chyběly jen góly.

Šokem pro domácí mladíky tak musela být 18.minuta, kdy přišel kvalitní centr hostů do vápna a Machatý vyrovnal skóre na 1:1.

Začínalo se tak znovu od nuly. Ve 27.minutě zahrávaly Pardubičky z levé strany volný kop. Lukáš Svoboda poslal balón za obranu, kde již číhal Krejčí a ten z bezprostřední blízkosti nedal Balášovi šanci - 2:1.

Do konce prvního poločasu se skóre již nezměnilo.

Pojistka přišla až v samotném závěru

I ve druhém poločase byli častěji u balónu domácí a kontrolovali tak průběh zápasu. Roveň doufala, že jí vyjde nějaký rychlý protiútok a spoléhala i na to, že s přibývajícími minutami budou Pardubičky více nervózní.

Celkem čtyřikrát zvonila konstrukce Balášovy brány, ale do černého to nechtělo a nechtělo spadnout.

Pojištující gól na 3:1 přišel až v 89. minutě, kdy po standardní situaci lehce tečoval míč hlavou Michal Maršíček. Právě Maršíček se ukázal jako pravý žolík, na hřišti v té chvíli byl totiž pouhé tři minuty.

Domácí se tak mohli radovat ze zasloužené, ale vydřené výhry. V bráně Pardubiček si odbyl úspěšnou premiéru v okresním přeboru teprve 15letý Tomáš Veselý.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Utkání mělo svou kvalitu a rozhodně se nejednalo pro nás o jednoduchou záležitost. Roveň oproti minulé sezóně omladila a zjevně i dobře potrénovala."




Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - J. Oberreiter [-] , T. Vojtěch [-] (80. P. Halbich [-] ) , J. Čunderle [-] (46. J. Ficek [-] ) , J. Koleček [-] , A. Troják [-] (86. M. Maršíček [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Krejčí [-] , M. Kubista [-] (46. J. Dojčán [-] ) , L. Svoboda [-] , M. Hofman [-]

TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Johanides [-] , L. Mile [-] (57. V. Melc [-] ) , M. Machatý [-] , T. Krpata [-] (78. J. Dušek [-] ) , M. Pekárek [-] , J. Vrzal [-] , T. Hofman [-] , L. Petružálek [-] , J. Němec [-] (84. J. Roček [-] ) , . Novák [-] (67. M. Šándor [-] )

ŽK: 45. L. Johanides , 51. M. Pekárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: URBANEC Nathaniel - HAMRNÍK Miroslav, URBANCOVÁ Agáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích