Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miřetice potvrdily roli jasného favorita, kdy nasázely poslednímu týmu tabulky osm gólů


Branky


6

Miřetice jsou na prvním místě se skóre 50:11 a sedmatřiceti body. Horní Bradlo je celou sezónu bez bodu, a to se skóre 11:70 a nula body. Tímto zápasem pro oba týmy končí podzimní část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodnut po první půli

V tomto utkání byl jasným favoritem tým domácích, který v této sezóně nepoznal hořkost porážky, což naopak hostující tým každý zápas. Utkání na velmi podmáčeném a těžkém terénu se do 4. minuty odehrával mezi velkými vápny. Poté domácí po rohovém kopu a brance Jaroslava Polívky, kdy si hosté nepohlídali malé vápno šli do vedení 1:0. Následná pasáž prvního poločasu byla ještě celkem vyrovnaná a nepřinášela příliš mnoho příležitostí. V 19. minutě ale po nedohodě hostující obrany udeřili opět domácí a na 2:0 zvýšil Drahoš. Po druhé brance začalo být na hřišti pouze jedno mužstvo a domácí celek si vytvářel brankové příležitosti. Využil až tu ve 27. minutě, kdy navýšil skóre poté, co si hosté ztěžovali na ofsajd místo toho, aby dohráli situaci a Luboš Zdražil uklízel míč do prázdné brány. Na konečné skóre prvního poločasu uzavřel po pěkné kombinační akci Kašpar. Domácí šli do kabin za čtyřgólového vedení.

Další čtyřgólový poločas

Druhý poločas se odehrával za stejného scénáře. Domácí celek si vytvářel i na těžkém terénu brankové příležitosti a hosté si na tomto terénu nebyli schopni ani nahrát. Úvod druhého poločasu přinesl jeden moment, který do fotbalu nepatří. Hostující hráč v souboji neunesl své nervy a v domněnce, že na něj schválně hráč Miřetic šlápl a pustil se do stylu, který patří spíše do ringu. Rozhodčí, který celý zápas spíše ani nevěděl kde je, udělil hráči hostí pouze žlutou kartu. Tento souboj, ale měl jasně červený charakter. Po této vložce se domácí vrátili k fotbalu a ve 48. minutě navýšil Beran na 5:0. Potom se hra celkem uklidnila a domácí celek mohl v klidu prostřídat své řady. V 72. minutě domácí přidali šestou branku opět zásluhou Jaroslava Polívky. Hosté už by se rádi viděli v kabinách, ale domácí celek ještě dvakrát uděřil, kdy na konečných 8:0 upravil Luboš a Lukáš Zdražil. Domácí tedy v klidu dokráčeli k dalšímu vítězství a přezimují na prvním místě tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Věděli jsme, že musíme k zápasu přistoupit zodpovědně a nic nepodcenit. To se nám povedlo a zakončili jsme podzimní část, tak jak jsme chtěli.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: V utkání jsme byli rovnocenným partnerem asi tak do 19. minuty. První gól dostaneme ve 4. minutě po hrubé chybě. Po druhém inkasovaném gólu bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Na těžkém podmáčeném terénu se těžko kombinovalo, ale domácí si s tím v pohodě poradili. My jsme každou třetí přihrávku darovali soupeři. Jsem rád, že podzimní část je u konce. Klukům z Miřetic, se kterými jsem dlouhou dobu kopak, gratuluji k vítězství, a ať se jim podaří dostat do vytoužené B. třídy. My můžeme jen přemýšlet nad tím, co s tím v jarní části uděláme.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] (46. J. Švadlenka [-] ) - L. Zdražil [-] , R. Kašpar [-] (77. M. Kulhánek [-] ) , M. Kopecký [-] , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] , J. Beran [-] (58. L. Zdražil [-] ) , L. Vodrážka [-] (58. Z. Horník [-] ) , J. Polívka [-]

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - P. Velehradský [-] , R. Kumpan [-] , K. Brajila [-] , M. Secký [-] , I. Pospíšil [-] , M. Nepovím [-] , M. Nepovím [-] (46. M. Secký [-] ) , J. Kroutil [-] , J. Hájek [-] , L. Dalecký [-]

ŽK: 55. M. Nepovím .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šebek Miroslav - KROPÁČEK Pavel (N), BLAŽEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Miřetice jsou lídrem a Horní Bradlo je nemá šanci porazit.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích