1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas, který v posledních minutách zachraňoval brankář Jirků


Branky


6

Heřmanův Městec je na dvanáctém místě se skóre 17:31 a devíti body. Chrast je na bronzové pozici se skóre 34:17 a šestadvaceti body. Tímto zápasem pro oba týmy končí podzimní část sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Steklý před poločasem vyrovnal

Před utkáním přišla pro domácí špatná zpráva, a to v podobě ukončení trenéra Kápičky, který tak předá svou pozici někomu jinému. Možná proto hráli domácí dobrý fotbal, aby svého trenéra potěšili. Chrast, jakožto třetí tým tabulky si přijel pro tři body, ale už od začátku jim Městec nedal nic zadarmo. Zápas to nebyl moc pohledný, poněvadž se hrálo spíše o střed hřiště a ani jeden tým si nemohl vypracovat gólovou příležitost. To platilo až do 34. minuty, kdy po skvělé akci Valenty dostal přihrávku Kosina na velké vápno, odkud vystřelil a tím poslal domácí do vedení 1:0. Po vstřeleném gólu se domácí dopouštěli chyb, které je trápí celou sezónu. Toho využili hosté a prakticky připravili Vilému Steklému balón do běhu, který se následně před brankářem nemýlil. Do kabin se šlo za remízového stavu.

Vítěz zápasu nebyl rozeznán

Druhý poločas moc nepřinešl. Jeden sporný moment však přišel, a to když Kosina přihrál na rozeběhnutého Ilka, jenž ho metr před vápnem zfauloval Hynek Steklý, který měl dostat červenou kartu za zmaření stoprocentní šance. Poté byla hra rozkouskovaná a každý z týmu si vypracoval pár příležitostí ke vstřelení gólů, jenže ani jedna mezi třemi tyčemi neskončila. Poslední pětiminutovka byla pro domácí velice špatná, poněvadž dělali několik chyb, kdy hosté měli pět střel za sebou, ale skvěle vše vychytal brankář Jirků. Druhý poločas tak vítěze nerozeznal, a tak se každý tým loučí s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Věděli jsme, že si Chrast přijela pro tři body, ale my jsme jim to od začátku znepříjemnili. Vstřelili jsme jako první gól, ale zase na konci prvního poločasu dostali, což nás vyvedlo z míry. Druhou půli jsme si vypracovali pár šancí, ale ke gólu to nevedlo. Na konci zápasu nás podržel Adam Jirků.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: V Heřmanově Městci jsme začali dobře, bohužel se nám nepodařilo proměnit šance a naopak soupeř se dostal do vedení. Poté jsme hráli zbrkle, ale naštěstí jsme ještě před přestavkou srovnali. Ve druhé půli jsme měli na začátku pár gólovek, ale bohužel z toho gól nebyl. Máme bod, ale chtěli jsme tři.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - R. Kápička [-] , M. Zelenka [-] , V. Kápička [-] , S. Mach [-] (73. L. Nekvapil [-] ) , D. Vrátil [-] , A. Kalous [-] (24. J. Štěňha [-] ) , P. Krejčík [-] , D. Ilko [-] (73. J. Bareš [-] ) , T. Valenta [-] , D. Kosina [-]

SK Chrast
J. Tatíček [-] - J. Cimburek [-] (58. K. Beran [-] ) , D. Málek [-] , T. Šiba [-] , J. Gregor [-] , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] (73. T. Kratochvíl [-] ) , Z. Linhart [-] , V. Steklý [-] , M. Drahoš [-] , J. Plosza [-] (50. L. Häusl [-] )

ŽK: 8. A. Kalous , 68. P. Krejčík - 39. M. Drahoš , 61. H. Steklý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - HOVORKA Ondřej (N), KADAVÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Chrast je ve formě a tu si prodlouží dalším vítězstvím.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:01

Tip: výhra hostů