Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kameničky nadělily svému soupeři sedm fíků, Bradlo opět bez bodu


6

Kameničky jsou na bramborové pozici, když se dostaly před favorizované Dřenice. Mají skóre 23:11 a devatenáct bodů. Příští utkání sehrají s nováčkem z Bítovan. Horní Bradlo se i v tomto utkání neprosadilo, tudíž jsou stále bez bodu na posledním místě, a to se skóre 9:49. Příští utkání sehrají na domácí půdě s předposledním Heřmaňákem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adámkové zařídili dva hodně rychlé góly

9. kolo okresního přeboru nabídlo utkání mezi Kameničkami a Horním Bradlem. Tyto týmy jsou naprosto odlišný. Kameničky mají velice mladý tým, který hraje hodně tvrdý fotbal a Bradlo už není takové jako bývalo minulou sezónu, běhavé a důrazné. Na úvodní branku se dlouho čekat nemuselo, poněvadž favorit šel do vedení už ve 2. minutě. Petr Adámek unikal po pravé straně, odkud centroval, jenže místo centru z toho byl gól. Ani na druhou branku se dlouho čekat nemuselo, protože už po dalších dvou minutách domácí skórovali. Martin Adámek skvěle napadal hostujícího brankáře, jenž trefil právě zmiňovaného Martina Adámka, od kterého se míč odrazil do prázdné brány. Hosté se poté dlouho drželi, ale ve 33. minutě obdrželi třetí branku, kterou vstřelil opět domácí Martin Adámek, který si vyžádal míč na hranici pokutového území, odkud také střílel přesně mezi tři tyče, 3:0. První poločas byl jednoznačně v prospěch domácího týmu, který hosty do ničeho nepustil. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Obrovské navýšení domácího týmu

Druhá půle probíhala ve stejném rytmu. Domácí se snažili hrát hodně ofenzivně, aby si navýšili gólový účet, což se u hostů říct nedá, jelikož se pouze bránili. V 60. minutě přišlo další navýšení skóre a opět na domácí straně, když se trefil o brankovou konstrukci Sadílek, krásný gól, 4:0. Po třech minutách už to s hostujícím týmem vypadalo hodně špatně, poněvadž domácí už vedli 5:0. Po skvělé kombinaci domácích hráčů se k míči dostal Horák, jenž krásnou trefou do šibenice navýšil. V 79. minutě už to bylo drtivých 6:0, když se trefil Rybička, kdy šel společně se spoluhráčem na brankáře, vzal to na sebe a uklidil k tyči, brankář byl bez šance. Na sedmý a poslední gól se opět nečekalo dlouho. V 81. minutě se famózní trefou trefil Hromádko, ke kterému přiletěl odražený míč a zmiňovaný Hromádko zpoza vápna z první vystřelil sedmý gól. V 90. minutě hlavní rozhodčí ukončil utkání a domácí se mohli radovat z dalšího zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Martin Adámek - Záložník: Mohli jsme vyhrát daleko větším rozdílem, ale tutové šance jsme neproměnili. Soupeř si ani neškrtnul a my byli neustále aktivní. Už podle výsledku je zřejmé, že je to zasloužené vítězství.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Utkání se mi těžko komentuje. Na hřišti nastupujeme v deseti lidech, kdy jedenáctý hráč přijíždí v 15. minutě, kdy už prohráváme 2:0. Poté se hra odehrávala ve středu pole, ale ke konci inkasujeme na 3:0. V poločase řešíme, kdo může, kdo je jak zraněný, ale na lavičce nikdo není. Někteří hráči snad ani nechtějí hrát a utkání vyloženě odchodí. Do druhého poločasu domácí vystřídají čtyři hráče a byli snad ještě kvalitnější. Zasloužené vítězství domácích a gratuluji jim k němu.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] , P. Adámek [-] (46. T. Rybička [-] ) , M. Adámek [-] (46. J. Horák [-] ) , J. Vařečka [-] (46. T. Rys [-] ) , L. Vodička [-] , D. Adámek [-] (46. P. Řezníček [-] ) , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , M. Bureš [-] (80. T. Bureš [-] )

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - R. Bláha [-] , P. Velehradský [-] , K. Brajila [-] , M. Horčík [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , P. Vykoukal [-]

ŽK: 42. J. Semerád , 85. R. Kumpan .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SEDLÁK Lukáš - GÁLA Jaroslav, ŠEBEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích