J. Musil 27. (vl.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníček v závěru utkání potrestal chybu domácího obránce, čímž svému týmu zařídil bod, na konci utkání emoce nechyběly


Branky


27. J. Musil (vl.) - 88. P. Jeníček
5

Chroustovice jsou na šesté pozici se skóre 16:10 a jedenácti body. Příští utkání zavítají do Nasavrk, které jsou na předposledním místě. Křižanovice jsou na devátém místě, a to se skóre 10:11 a osmi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól Musila poslal domácí do vedení

Domácím se proti Křižanovicím dlouhodobě daří, což se potvrdilo i v tomto zápase. Marodka domácích se nevyprazdňuje, ba naopak mají další zranění i z řad dorostenců, a tak hrát musel i jejich trenér. I tak byl první poločas velmi vyrovnaný. Domácím se podařilo dát gól z rohového kopu, když si za vlastního brankáře srazil míč kapitán Musil. Hosté měli jednu velkou šanci, když Ondřej Pilař střílel osamocen na penaltovém puntíku, ale brankář Pospíšil ukázal své schopnosti a nohou míč odkopnul do bezpečí. Druhá velká šance hostí byla z rohového kopu, ale střelu opět vyboxoval brankář Pospíšil. Do kabin se šlo za stavu 1:0, ale oba týmy předvedly skvělé výkony.

Jeníčkovo vyrovnání a dvě červené karty

Druhý poločas už měli hosté více míč na svých kopačkách a brankář Pospíšil si opravdu zachytal. Jenže ani domácí nebyli bez šancí z rychlých protiútoků, když už se zdále, že dnes hosté nedají gól z ničeho, tak přišel špatný odkop jednoho z obránců při odvrácení centru a toho Jeníček velmi rychle využil a krásně to uklidil k tyči, Pospíšil neměl žádnou šanci. Domácí závěr psychicky vůbec nezvládli a dostali dvě červené karty. Pertlík v 90. minutě a poté až po závěrečném hvizdu. Konečný stav 1:1 je víceméně zasloužený.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: I přes obrovskou marodku jsme neodehráli špatné utkání. Soupeř nás ale ke konci přehrával a zaslouženě vyrovnal. Nejvíc mě štvě naše nedisciplína, která již v zápase nic neřešila. Celkově si myslím, že zápasu remíza sluší, i když měli Křižanovice daleko více gólových šancí.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Před začátkem zápasu bychom bod brali. Po zápase to hodnotím spíš jako ztrátu. Opticky jsme měli celý zápas více ze hry. Vytvořili si více brankových příležitostí, ale bohužel nejsme schopni vstřelit více než jeden gól, a to nás stojí vítězství. Pokud budeme pokračovat ve stejném nasazení a ve stejných výkonech jako teď, tak věřím, že se k nám štěstí obrátí čelem a začneme vítězit.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Havlíček [-] (81. F. Černý [-] ) , T. Daněk [-] (88. P. Červinka [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Koreček [-] , J. Dvořák [-] , D. Šotola [-] , T. Tégl [-] (46. M. Doubravský [-] ) , D. Besperát [-] , J. Rejman [-] , J. Pertlík [-]

Křižanovice
D. Straka [-] - J. Štěpán [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] , D. Prokop [-] - D. Maršálek [-] , J. Faltys [-] , O. Prokopchuk [-] (72. T. Stryka [-] ) - P. Jeníček [-] , J. Janeček [-] (60. Š. Honzíček [-] ) , O. Pilař [-] -

ŽK: 89. J. Dvořák - 30. D. Straka , 42. J. Musil , 73. J. Faltys , 92. J. Štěpán . ČK: J. Dvořák , 91. J. Pertlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prokop Lukáš - VANÍČEK David, POKORNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice budou chtít urvat tři body proti trápícím se Křižanovicím.