2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrast se s nováčkem gólově trápila, přesto bere tři body


Branky


5

Chrast je momentálně na broznové pozici se skóre 21:7 a šestnácti body. Obdržela ze všech týmu nejméně branek. Příští zápas zavítají do Křižanovic, kde nesmí zaváhat, pokud se chtějí nadále držet v top 3. Bítovany jsou na desáté příčce se skóre 16:19 a pouze sedmy body. Příští utkání přivítají rozjeté Kočí, které si bude chtít dojít pro další výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednobrankové vedení Chrasti v prvním poločase

Po několika letech se Chrast konečně dočkala a mohla si zahrát považované derby, a to proti Bítovanům, které jsou nováčkem v okresním přeboru. Od začátku utkání udávali tempo hry spíše domácí fotbalisté, kteří využívali svou rychlost a byli směrem dopředu nebezpeční. První velké šance zůstaly nevyužity. Skóre otevřel ve 22. minutě umístěnou střelou na zadní tyč Steklý. Domácí byli dalších pár minut nadále aktivní. Poté se dostal do hry také soupeř a měl také několik nebezpečných míčů, které prolétly vápnem domácího týmu. Branku Tatíčka ale Bítovany v první půli příliš neohrozily, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Šiba v poslední minutě rozhodnul o jasném vítězi

Během poločasové pauzy se nevyskytnuly žádné změny a mohlo se jít na druhou půli utkání. Do druhého poločasu znovu vstoupili domácí velmi aktivně a tlačila se za druhým vstřeleným gólem. Šance se ale domácímu týmu nedařilo využívat, a tak byl zápas nadále otevřený. Hosté si vypracovali dvě velké šance. V prvním přípradě skončila střela z dálky na brankové konstrukci a ve druhé příležitosti zneškodnil střelu po centru domácí brankář Tatíček. V 89. minutě přišlo definitivní rozhodnutí. Šiba po samostatném úniku nadvakrát překonal hostujícího brankáře Hrnčíře a rozhodnul tak o výhře domácích. Chrasti sice Bítovany porazila zaslouženě 2:0, ale do příštích utkání by měla zapracovat na koncovce.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Do utkání jsme vstoupili dobře a tvořili si šance. Do šaten jsme šli pouze s jednobrankovým náskokem, který jsme chtěli na začátku druhé půle navýšit. To se bohužel nepodařilo a museli jsme poté přestát dvě šance soupeře. Na konci přišlo uklidnění v podobě druhé branky. Se třemi body jsme spokojeni, ale do dalších zápasů musíme zapracovat na produktivitě, protože potřebujeme příliš mnoho šancí na gól.

Bítovany
Petr Ptáček - Útočník: Na utkání jsme bohužel opět odjížděli s velmi okleštěnou sestavou bez několika hráčů základní jedenáctky. Při troše štěstí jsme v závěru mohli sahat po bodu, když naše šance skončily na břevně a zákrokem domácího brankáře. Domácí tak pečetili zasloužené vítězství.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] - V. Steklý [-] , T. Kratochvíl [-] (54. K. Beran [-] ) , T. Šiba [-] , L. Häusl [-] (70. J. Plosza [-] ) , H. Steklý [-] , J. Gregor [-] (87. D. Nevole [-] ) , J. Cimburek [-] (80. J. Mareš [-] ) , T. Nevole [-] , D. Málek [-] , M. Drahoš [-]

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - M. Bačák [-] (85. T. Nikolajev [-] ) , V. Křičenský [-] (66. J. Paulus [-] ) , P. Ptáček [-] , J. Hladík [-] (89. M. Kološ [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Polnický [-] , M. Polanský [-] , P. Nevečeřal [-] , T. Novotný [-] , J. Šedivý [-]

ŽK: 74. V. Steklý , 82. J. Gregor , 87. J. Plosza - 74. P. Ptáček .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Kostka Martin - TŮMA Filip, ŠEPS Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: výhra domácích

Mladíci z Chrasti na domácím velkém hřišti Bítovany fyzicky přehrají.