2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítanov neudržel koncovku, Dřenicím v posledních minutách zachraňoval bod Holub


Branky


5

Dřenice jsou momentálně na bramborové pozici se skóre 21:13. Teď ztratily pět bodů ze dvou zápasů, když minulý týden prohrály na půdě Kočí a teď remízovaly. Příští zápas sehrají v Kameničkách. Vítanov je na tom s formou dobře na to, že je nováčkem. Obsazuje sedmou pozici se skóre 11:13 a má deset bodů. Příští týden přivítají Slatiňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Vítanova

Do utkání šly Dřenice jako jasný favorit. V domácím prostředí drtí jednoho soupeře za druhým, ale Vítanov přijel hrát fotbal. První poločas byl celkově vyrovnaný, každý tým si vypracoval nějaké ty příležitosti, ze kterých pramenily šance, ale ty proměněny nebyly. Ve 13. minutě však jedna šance proměněna byla, a to kapitánem hostí, Hejdukem, který se náramně trefil zpoza vápna z voleje a překvapení bylo na světě, 0:1. Nečekalo se moc dlouho a pro domácí přišla další rána v podobě obdrženého gólu, když se ze samostatného úniku trefil Solnička, 0:2. Do konce první půle se nestalo nic zajímavého, a tak Vítanov šel do kabin s dvoubrankovým vedením.

Holub zachránil bod

Do druhého poločasu šli více namotivovaní domácí, kteří potřebovali minimálně vyrovnat, jenže první velkou šanci měli hosté, kteří svůj samostatný únik neproměnili. Postupem času byl na hřišti pouze jeden tým, tím byli domácí. Domácí dostávali své soupeře hodně pod tlak, z čehož pramenily chyby, které ale potrestány nebyly. Do 80. minuty to vypadalo, že Dřenice opět ztratí body, ale stal se opak. Během tří minut v 83. a 86. minutě přišlo vyrovnání, a to díky Holubovi, který se dvakrát trefil po centru hlavou.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: První poločas jsme neproměnili asi tři šance a po našich chybách jsme prohrávali 0:2. Druhý poločas jsme Vítanov přehrávali a nakonec se nám podařilo alespoň vyrovnat.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První půle byla vyrovnaná. Oba týmy neproměnili pár šancí, ale my dva góly dali, protože Dřenice udělaly pár chyb. Druhou půli už nás dotáhli a remíza je celkem zasloužená.



Sestavy


Dřenice
D. Vrbka [-] - M. Suchý [-] , M. Hybeš [-] (46. J. Adámek [-] ) , J. Hybeš [-] , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] , O. Martinec [-] (76. J. Michálek [-] ) , A. Charvát [-] , P. Popelka [-]

SK Vítanov
J. Lachman [-] - T. Solnička [-] , D. Nevole [-] , T. Bouška [-] (85. R. Kučera [-] ) , J. Doležal [-] , A. Picek [-] , J. Švejda [-] , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-] , D. Picek [-] , M. Štefl [-]

ŽK: 44. J. Hybeš , 70. O. Martinec - 59. D. Nevole .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Horák Milan - TICHÝ Rostislav (N), STEHNO Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Adam Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma silné a nováček z Vítanova nevyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza