Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Steklý si užíval nejen výhru, ale i svůj vstřelený hattrick, nádherně se také trefil Kroutil


Branky


5

Chrast obsazuje bronzovou pozici hned za Kočí. Chrast má velice slušné, a to 19:7. V příštím utkání se utkájí na domácí půdě proti Bítovanům. To Horní Bradlo opět nepřekvapilo. Stále ta samá písnička dokola. Poslední místo a otřesné skóre 7:35. V příštím utkání zajedou do Kočí, kde se také potkají se svým bývalým hráčem Radoušem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Chrasti

Horní Bradlo bylo do sobotního utkání bez jediného bodu. Hosté tak věděli, že na půdě Bradlo musí zvítězit, pokud se chtějí nadále držet top 3. Začátek utkání zvládli hosté velice dobře. Hosté hráli velice aktivně, napadali svého soupeře a domácí často rychlostně nestíhali. Domácí hrozili naopak ze standartních situací, kde měli hodně dobrých hlavičkářů, ale branka z toho nepadla. První branka utkání přišla už v 11. minutě z kopaček Steklého. O pět minut později už na tabuli svítilo skóre 0:2, když se ze samotného úniku prosadil Šprongl. Hostující tým si vypracoval další šance, který už zůstaly nevyužity. V závěru poločasu hosté polevili a Bradlo se dostávalo více do hry. Prosadit se ale nedokázalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:2.

Exkluzivní zakončení Kroutila znamenalo pouze snížení

Ve druhém poločase hosté pokračovali ve střílení branek, když se v 58. minutě trefil opět Steklý. Za stavu 0:3 to vypadalo, že je po zápase. Domácí ovšem tři minuty na to snížili, když se po Ronaldovski (nůžkami) trefil Kroutil, 1:3. Naštěstí se pro hosty trefil potřetí v utkání Steklý, který tak dokonal svůj hattrick a rozhodnul o osudu utkání. Ve zbývajících dvaceti minutách už se nic zajímavého nestalo, a tak Chrast si připisuje další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Narazili jsme na kvalitního soupeře, který má ve svém středu spoustu mladých a talentovaných fotbalistů doplněných o pár starších kluků. Škoda, že to u náš je obráceně. Chrast byla lepší na balónu a střeleckých možností měla více. My jsme také měli nějaké své příležitosti. Sráží nás nekoncentrovanost v zadních řadách. Dáváme si góly sami. Nevím zda rozhodčí měl zákaz vyběhnout ze středového kruhu, ale moc utkání nepomáhal. Světlý okamžik byl gól nůžkami Kroutila. Soupeři gratuluji.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Bradlo se trápí. Skoro každý zápas hraje v jiné sestavě. Jsme rádi, že jsme dokázali soupeře v prvním poločase zatlačit a vypracovat si náskok. Nechali jsme potom domácí trochu hrát, ale naštěstí jsme žádné drama nedovolili. S dalšími třemi body do tabulky jsme spokojeni.



Sestavy


Horní Bradlo
J. Tesař [-] - D. Večeřa [-] , R. Bláha [-] , M. Horčík [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , J. Kroutil [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , P. Vykoukal [-]

SK Chrast
J. Dostál [-] - H. Steklý [-] (61. T. Kratochvíl [-] ) , J. Gregor [-] , J. Cimburek [-] (70. J. Mareš [-] ) , T. Nevole [-] , M. Rejfek [-] (46. T. Šiba [-] ) , J. Plosza [-] , D. Málek [-] , M. Drahoš [-] , M. Šprongl [-] , V. Steklý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BRANDSTEIN René - DAVID Julius (N), NOVOTNÝ Zbyšek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Adam Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Bradlo naprosto nulové a Chrast si odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů