4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrast jako znovuzrozená, Holub zajistil výhru hattrickem


Branky


6

Dřenice jsou jako jediný tým neporažený. Ani rozjetá Chrast to nedokázala, ale v příštím utkání se o to může pokusit Kočí. Chrast poprvé okusila porážku a propadla se na šestou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holub s Čechlovským poslali domácí do vedení o dvě branky

Do utkání šel zkušený tým proti týmu, který má velice dobrý tým, co se týče kondice. Prvních deset minut se hráči spíše hledali a nedokázali si vypracovat nějaké šance. Už v 11. minutě šli domácí do vedení, když přišel přímý kop v podání Vladyky, který poslal centr na penaltový puntík, kde byl zcela osamocený Holub a hlavičkou umístil míč na přední tyč. Brankář hostí se pouze za míčem ohlédl. O deset minut později přišlo navýšení skóre, když se podruhé trefil Holub. Z půli hřiště vyslal Vladyka průnikovou přihrávku do běhu na domácího hráče, který poté naservíroval Holubovi míč před prázdnou bránu a s tím už si poradil na výbornou, 2:0. Po dvoubrankovém vedení se dostávali více do šancí hosté, jenže ty proměněny nebyly. Ve 37. minuě se udála spíše vtipná věc. Výkop brankáře Dostála mimo pokutové území doletělo na půlící čáru hřiště, kde stál Vladyka, který střílel z voleje do prázdné brány, jenže míč letěl úplně mimo bránu. Dostál si asi myslel, že je v bráně, a tak míč vyrazil půl metrů vedle tyče. Ve 43. minutě přišel třetí gól domácích, a to zásluhou Čechlovského, který dostal přihrávku od Vladyky a následně skóroval do prázdné brány. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Dokonaný hattrick v podání Holuba a snížení Drahoše

Během poločasové pauzy neproběhla žádná změna a mohlo se jít na druhou půli, do které vlétly lépe domácí, poněvadž už navýšili skóre na 4:0. Autové vhazování hostujícího hráče u rohového praporku, který hodil do středu hřiště na hranici vápna, kde se vyskytoval hostující hráč, jenž míč poslal na brankáře Dostála. Holub toto očekával, a tak byl u míče dříve než Dostál. Následně si Holub položil brankáře a vsítil gól do prázdné brány. O čtyři minuty později přišel centr Cimburka z pravé strany, který domácí hráč odhlavičkoval do středu hřiště za velké vápno, kde byl zrovna Drahoš, jenž z dálky vystřelil na zadní tyč, 4:1. V 74. minutě kopali hosté přímý kop. Hostující hráč překopl obrannou zeď, jenže Křemenák supermansky míč vyrazil na roh. Do konce zápasu se nic neudálo, a tak Dřenice vítězí 4:1.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: Asi nejtěžší zápas sezóny. Velice dobře fyzicky připravený tým, i když prohrávali o čtyři branky šlapali do toho celý zápas, ale opět se potvrdil rozdíl ve vápně. My jsme šance proměnili a oni zase ne.

SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Dřenice předvedly svou fotbalovost a přehled. Po prvním gólu ze standartky dvakrát domácí využili naše ztráty míče a do poločasu se šlo za těžkých 3:0. Chtěli jsme se pokusit o lepší druhou půli, ale bohužel jsme hned na začátku soupeři další vlastní chybou věnovali čtvrtý gól. Potom jsme sice začali více útočit a alespoň snížili stav utkání, ale další gól už jsme bohužel nepřidali. Zasloužená výhra Dřenic, které budou celou sezónu na domácím hřišti velmi silné.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - D. Mattuš [-] (73. A. Charvát [-] ) , P. Vladyka [-] , J. Hrachovina [-] (56. J. Hybeš [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kopecký [-] , R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] (71. D. Čapek [-] ) , O. Martinec [-] (65. M. Tezour [-] ) , M. Hybeš [-] , J. Adámek [-]

SK Chrast
J. Dostál [-] - V. Steklý [-] (60. L. Häusl [-] ) , D. Málek [-] , J. Plosza [-] , T. Kratochvíl [-] , T. Šiba [-] , Z. Linhart [-] , J. Cimburek [-] , M. Drahoš [-] , M. Šprongl [-] (65. M. Rejfek [-] ) , H. Steklý [-]

ŽK: 38. M. Suchý , 74. A. Charvát - 11. J. Plosza , 53. T. Šiba , 53. V. Steklý , 66. H. Steklý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - SCHMEISER Kamil, PEMČÁK Róbert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Dneska Dřenice zaváhají a Chrast si odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza