Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroutil s Paulusem po hattricku, ale šťastným byl hostující hráč


Branky


6

Horní Bradlo tak ani po čtyřech zápasech nebralo minimálně bod. S Nasavrky mají nula bodů a nejhorší skóre celé ligy. Bítovany si tímto připsaly první cenný skalp v podobě tří bodů, které je posunulo na desátou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šedivý s Ptáčkem dostali hosty do vedení

Od začátku utkání byly Bítovany lepším týmem, ale první vážnější šanci měli domácí, kdy se do míče opřel Kroutil, ale brankář hostů skvěle zasáhnul a vyrazil do bezpečí. Většina času se poté odehrávala na straně domácích. Hosté měli několik šancí, ale buď netrefili bránu nebo je vychytal brankář Vrbka. Ve 25. minutě přišla úvodní branka, kterou vstřelil Šedivý. Skvělá kombinace Pauluse, Ptáčka a Šedivého znamenala vstřelenou branku. O deset minut později se skóre navýšilo, poněvadž druhou branku si připsal neúnavný Ptáček, 0:2. Bradlo mělo také pár šancí, ale vždy všechno zneškodnil brankář Bejr. Díky Vrbkovi je stav takový jaký je, poněvadž to mohlo být klidně 3:6 pro hostující tým.

Paulus a Kroutil zaznamenal Hattrick

Druhá půlka začala pro hosty špatně. Nezachycený začátek poločasu Bradlo potrestalo, a to zásluhou Kroutila, který obral obránce o míč, následně si ho ve vápně srovnal na silnější nohu a vystřelil přímo pod břevno. Bítovany tento inkasovaný gól nakoplo a dostali se zpět do zápasu. Famozní chvíle přišla pro Pauluse, jenž si připsal během devíti minut hattrick. Tento moment nešel lépe naplánovat. Bradlo poté párkrát zahrozilo, ale brankář Bejr a obrana si většinu šancí pohlídala. Za zmíňku stojí samostatný únik Kroutila, kterého opět vychytal Bejr. Poté hosté polevili a vystřídali. Domácí dokázali snížit, Kroutil šel opět sám na brankáře a tváří v tvář uspěl, 2:5. Na konci utkání přišla další chyba hostující obrany, po které šel Kroutil sám na bránu. Nejprve ho Bejr vychytal, ale bohužel dobíhající obránce si míč nešťastně srazil do brány. Zbytek utkání si už Bítovany pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Celkem vyrovnané utkání. Na šance rozhodly až neuvěřitelné chyby v defenzivní činnosti. Musíme se z toho ponaučit. Pokud dostaneme pět branek na domácím hřišti, tak nemůžeme vyhrát.

Bítovany
Vojtěch Bejr - Brankář: Do zápasu jsme vstoupili lépe, poněvadž jsme vstřelili dvě branky, které nás uklidnily. Na začátku druhého poločasu jsme inkasovali, a tak zápas byl opět v nervózním stavu, jenže Paulus poté třikrát skóroval a o zápase bylo takřka rozhodnuto.



Sestavy


Horní Bradlo
D. Vrbka [-] - M. Secký [-] , I. Pospíšil [-] , R. Kumpan [-] , L. Dalecký [-] , M. Secký [-] (28. R. Bláha [-] ) , J. Kroutil [-] , M. Nepovím [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , M. Horčík [-] (65. K. Brajila [-] )

Bítovany
V. Bejr [-] - V. Harvánek [-] , T. Paulus [-] , J. Paulus [-] , M. Kraťoch [-] (89. V. Dubský [-] ) , T. Novotný [-] , V. Beneš [-] , J. Šedivý [-] , M. Dvořák [-] (62. V. Křičenský [-] ) , J. Hladík [-] (76. M. Bačák [-] ) , P. Ptáček [-]

ŽK: 44. D. Vrbka , 83. M. Secký - 93. T. Paulus .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Šebek Miroslav - HLOUŠEK Zdeněk, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Nováček si poradí se špatně hrajícím Bradlem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Tatran Miřetice 18 72:19 49
2 Kočí 18 62:22 41
3 Křižanovice 19 51:33 34
4 Dřenice 19 58:44 34
5 SK Chrast 19 55:39 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Radouš 22
2 Vilém Steklý 20
3 Jan Beran 17
4 Radim Holub 15
5 Ondřej Čechlovský 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Novotný 83 65,9% 1
2 Miroslav Novotný 76 65,5% 2
3 Venca Likeš 59 49,6% 0
4 Ondřej Duriš 43 50,0% 0
5 Jiří Klik 40 63,5% 0
Zobrazit celou tabulku