Dvougólový Střasák a Dvořák rozhodly o vítězi utkání


Branky


7

Chroustovice v minulé sezóně předváděly skvělé výkony, na které i tentokrát navazují. To Horní Bradlo je bez Radouše ztracené, to co se u nich dělo v minulé sezóně se tentokrát neděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas vzešel lépe pro Chroustovice

Chroustovice před tímto utkáním doprovázela obrovská marodka, a tak si musely vystačit v malém počtu. Začátek utkání byl velice vyrovnaný. Dokonce hosté měli dvě tutové šance, jenže jedna skončila na brankové konstrukci a druhou lapil domácí brankář Pospíšil. Postupem času se domácí dostali do převahy, a tak svého soupeře čím dál víc tlačili. Hosté se z nátlaku těžko dostávali za půlku. Po dvaceti minutách už přišel obrovský nátlak, na který hosté nedokázali zareagovat, a tak se domácí dočkali vedení 1:0. Zásluhu na tom měl Koreček, který se trefil hlavičkou po rohovém kopu. O několik minut později se domácí celek radoval ze druhé vstřelené branky, poněvadž se jim povedla krásná kombinace několika hráčů, která skončila střelou Střasáka mezi třemi tyčemi hostujícího brankáře Tesaře, 2:0.

 

Navýšení skóre a přísná penalta Bradla

Začátek druhé půle vyšel lépe pro Chroustovice, jelikož se dvakrát po sobě trefil Dvořák, který předvedl skvělý důraz, techniku a chytrost. Dvakrát proběhl samostatný únik, který zakončil kličkou na brankáře Tesaře. Poté už měl snadný cíl, a to prázdnou bránu, kterou tak v 57. a 64. minutě trefil, 4:0. V 70. minutě už to s hostujícím týmem nevypadalo vůbec dobře, poněvadž inkasovali po páté. Střasák využil obrovské chyby Tesaře, kterému vypadl z náručí centrovaný míč přímo pod jeho nohy, a pak už před ním stála prázdná brána. V 77. minutě se hosté dočkali snížení na 5:1, když rozhodčí nařídil pokutový kop, který si vzal na své triko kapitán Semerád. Těsně před koncem si domácí připsali další a poslední branku utkání, a to po hezké akci několika hráčů, když na konci ní stál Brychnač.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Tomáš Pospíšil - Brankář: Kromě prvních minut zápasu, kdy si hosté vytvořili několik šancí, tak jsme měli celý zápas jasně navrch. Z naší strany velmi povedený mač, ale nutno přiznat, že soupeř nám to hodně ulehčil.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Nevypadá to dobře, ale snad se to bude zlepšovat. Beru taky, že Dřenice, Slatiňany, Chroustovice jsou soupeři, kteří jsou ti lepší, ale my musíme bodovat s těmi z nižších pater.



Počet diváků: 89. Rozhodčí: KADEŘÁVEK Josef - BUDÍNSKÝ Pavel, ZOLLMANN Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Výhra 7:0 pro domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Horní Bradlo má po dvou kolech skóre 1:16, a to mluví za vše, kdy v prvním kole podlehlo dřenicím 1:6 a v druhém kole proti Slatiňanům dokonce 0:10.

Tip: výhra domácích