0:1
(0:1)
37. L. Marek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O utkání rozhodla jediná penalta, v poslední minutě mohlo přijít vyrovnaní


Branky


37. L. Marek (p.)
6

Křižanovice měly těžký los na začátek sezóny, ale s týmy, který se minulou sezónu pohybovaly v top 3. hrály vyrovnaný fotbal. Připsaly si zatím jednu výhru ze tří zápasů. To Dřenice zatím převálcovaly dva soupeře, když vstřelily šest branek. Zatím mají tři výhry ze tří zápasů a drží první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla rozhodnuta díky proměněné penaltě Marka

Od úvodního hvizdu hlavní rozhodčího byl lepším týmem celek hostů. V čele s Vladykou a Holubem drželi míč na svých kopačkách a domácím toho moc nedovolovali. Sami se ale až na pár náznaků a závarů do vyložených šancí nedostávali, a tak mohli udeřit na druhé straně, kdy nikým neatakovaný Jeníček utíkal na hostující bránu, ale šancí pohrdnul. Do vedení se dostali hosté ve 37. minutě, když Čechlovský postupoval sám na bránu. Pěknou kličkou zasekl domácího Nováka, který jej podrazil a hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Byť Matějka vystihnul směr střely, tak se na pokus Marka natahoval marně, 0:1. Přesto se mohlo jít do kabin za nerozhodnutého stavu, kdy brankář Mattuš odkopem našel Prokopa, ale ten ze třiceti pěti metrů nedokázat trefil odkrytou bránu.

Jan Pilař mohl vyrovnat, nepovedlo se

Druhý poločas začali lépe domácí a po dlouhém pasu za obranu běžel ze strany sám na bránu Prokopchuk, ale svým pokusem ani netrefil prostor třech tyčí. V 55. minutě se domácí dožadovali penalty, kdy byl ve vápně podražen Ondřej Pilař, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá a výsledkem byla pouze žlutá karta pro domácího útočníka. Zápas se tak postupně dohrával. Hosté si vedení hlídali a domácí do ničeho nepouštěli. Až v 90. minutě se opřel do míče z přímého kopu Jan Pilař, ale míč pouze orazítkoval brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: První poločas byl z naší strany opravdu špatný. Soupeř byl jasně lepší a jen díky nepřesné mušce nevedl větším brankovým rozdílem. Ve druhém poločase jsme se zlepšili. Začali hrát konečně fotbal, ale k ničemu to bohužel nevedlo. Hosté potvrdili, že budou hrát i letos na špici tabulky.

Dřenice
Radim Holub - Útočník: Hodně bojovné utkání. První poločas jsme měli více ze hry my. Dal se gól z penalty a další šance jsme už tentokrát nedali. Druhý poločas nás domácí zatlačili, ale trápí se dlouhodobě v koncovce. Zápasu by asi slušela remíza.



Sestavy


Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Pilař [-] , M. Novák [-] (70. D. Košárek [-] ) , J. Štěpán [-] , F. Pecina [-] - M. Žák [-] , O. Prokopchuk [-] , D. Prokop [-] , J. Faltys [-] - O. Pilař [-] , P. Jeníček [-] (82. T. Stryka [-] ) -

Dřenice
D. Mattuš [-] - J. Hrachovina [-] (63. J. Koucký [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kopecký [-] , L. Marek [-] , R. Holub [-] (90. O. Martinec [-] ) , O. Čechlovský [-] , J. Hybeš [-] , P. Vladyka [-] , J. Adámek [-] , P. Popelka [-]

ŽK: 55. O. Pilař , 80. T. Stryka - 46. J. Hybeš .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - TŮMA Filip, PILAŘ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra hostů

Dřenice působí velice dobře, mají velice zkušený tým a zatím za uplynulá dvě kola mají plný počet bodů a nechtějí polevovat.

Tip: výhra hostů