2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnička během deseti minut rozhodl o vítězi utkání, Tuněchody jsou opět bez bodu


Branky


6

Vítanov jako nováček návazal skvěle na předchozí sezónu, poněvadž mají šest bodů z devíti možných. Porazil Heřmanův Městec a Tuněchody, jediná prohra s těžkým soupeřem z Kameniček. To Tuněchody se zatím obrovsky trápí. Jejich skóre je 2:13, a to je za tři zápasy dost špatné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké trápení obou týmů

Do zápasu šly oba týmy bojovně. Tuněchody už potřebovaly bodovat, jenže podle představ to úplně nebylo. Byli to domácí, kteří svého soupeře přehrávali, a to jak kombinací, tak i střelecky. Hosté se do žádné velké šance v první půli nepustili, a tak za to brali spíše domácí. Během první půle se nic velkého nestalo, protože zakončení nebylo vůbec přesné. Nejspíše si to oba týmy nechávaly do druhého poločasu. Hlavní rozhodčí ukončil první půli a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Solnička a jeho branky

Do druhé půle vstoupil lépe domácí celek. Více držel míč na svých kopačkách a dostával se tak do šancí, což u hostujícího týmu vidět nebylo. V 59. minutě už přišel zlom utkání, a to díky vstřelenému gólu Solničky, který tak otevřel skóre na 1:0. Domácí hráč našel průnikovou přihrávkou Solničku, který se dostal do samostatného úniku a už zbývalo prostřelit hostujícího brankáře Bubáka. To se stalo, krásný obstřel brankáře a šlo se slavit. Za necelých deset minut přišlo navýšení skóre a znovu u toho byl Solnička, který si zápas náramně užíval. Opět krásná průniková a následné prostřelení brankáře Bubáka. Dokonce utkání se nic velkého nestalo, a tak za výhru 2:0 jsou určitě domácí spokojení.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Zápas patřil spíše nám. Soupeře jsme kombinačně přehrávali a v podstatě je do ničeho nepouštěli. Celkově si myslím, že máme tři body po zásluze.




Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - M. Cestr [-] , J. Švejda [-] , D. Nevole [-] (79. J. Lachman [-] ) , T. Solnička [-] , P. Mitáček [-] (79. R. Kučera [-] ) , L. Mrázek [-] , D. Picek [-] (71. O. Stehno [-] ) , J. Doležal [-] , M. Hejduk [-] , A. Picek [-] (87. M. Myška [-] )

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] (58. K. Horák [-] ) , R. Synek [-] , D. Radouš [-] - M. Burdych [-] , P. Pokorný [-] (66. M. Hanko [-] ) , M. Šilhánek [-] (83. P. Vaško [-] ) , J. Prorok [-] - M. Adámek [-] , V. Hýl [-] -

ŽK: 77. T. Solnička - 50. M. Šilhánek , 76. K. Horák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kostka Martin - NOSÁL Michal (N), BAŽANT Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Tuněchody zatím nepůsobí dobrým dojmem, a tak navázaly na minulou sezonu, ve které si jim také nedařilo.

Tip: výhra hostů