Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě branky Polnického nepomohly k zázračnému obratu, poněvadž se Bítovany rozloučily se šesti obdrženými brankami


Branky


6

Dřenice se v prvním utkání předvedly ve skvělé formě, poněvadž nasázely Hornímu Bradlu šest branek. Také Bítovany se předvedly ve skvělé formě, jelikož na konci utkání zatopily Miřeticím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas určil víceméně vítěže zápasu

Do utkání šli oba týmy skvěle naladěni, ale je třeba zmínit, že hosté přijeli oslabeni, a to protože jim chybělo plno důležitých hráčů. Od prvních minut byly lepším týmem Dřenice. Hostující tým hrál bojácný fotbal a už od začátku neplnil věci, které si v kabině řekl. Domácí tým od začátku hrozil několika nebezpečnýma střelama, které minuly branku Hrnčíře. V 10. minutě se domácí radovali z úvodní branky, poněvadž se trefil Čechlovský. Nedůraz hostujícího týmu využil na sto procent. Sice byl vychytán, ale z dorážky se už nemýlil. Po obdrženém góle hostů se utkání odehrávalo neustále na polovině hostujícího celku, kde zkušenosti domácího týmu řádily. Hostům nejvíce vycházeli brejky, ze kterých byli nebezpeční, ale mezi třemi tyčemi to neskončilo. Ve 21. minutě se domácí dočkali dvoubrankového vedení, poněvadž chybu hostů využil Adámek, který přihrál zcela osamocenému Holubovi, jenž neměl problém dostat míč za záda Hrnčíře. Ve 32. minutě dostal více prostoru zkušený Vladyka na velkém vápně, kde si míč připravil a trefil levou šibenici. Poté na chvíli přebrali iniciativu hosté, poněvadž více drželi míč na svých kopačkách a dostávali se více do šancí. Do konce první půle už se nic víc nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 3:0.

Mohlo být drama, ale Dřenice přidaly další tři branky

Hosté pokračovali v tlaku i na začátku druhého poločasu, a to potvrdili hned po třech minutách, jelikož se prosadil Polnický, který dostal krásný balón za obranu a skvělou zasekávačku poslal obránce Dřenic na párek a překonal brankáře Křemenáka. Když už to vypadalo, že by se hosté mohli dostat do hry, tak místo toho dostali čtvrtý gól. V 58. minutě přišel centr od Adámka, který proskákal celým vápnem a na zadní tyči nikým nehlídaný Holub opět uklidil míč do sítě. Poté domácí trochu polevili a hra se vyrovnala, z čehož pramenil samostatný únik Polnického, který byl zezadu stažen hráčem Dřenic. Z následného přímého kopu opět snižoval parádní ranou Polnický. Za stavu 4:2 v 69. minutě se mohli hosté dostat ke snížení o jednu branku, jenže místo toho ještě dvě obdrželi a zápas skončil 6:2. Gólové utkání skončil lépe pro domácí tým, poněvadž rozhodnuly zkušenosti hráčů a přesnost.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Radim Holub - Útočník: Jasná záležitost pro domácí tým. Mohlo to skončit daleko větším rozdílem, poněvadž jsme nedali spoustu dalších šancí.

Bítovany
Vojtěch Bejr - Obránce: Kdybychom byli v plné sestavě, tak by byl zápas určitě vyrovnanější, ale takhle byly Dřenice celou dobu lepším týmem a svojí zkušeností nás celý zápas jednoznačně přehrávaly. Zaslouženě tři body pro Dřenice.



Sestavy


Dřenice
L. Křemenák [-] - M. Kopecký [-] , L. Marek [-] , R. Holub [-] , O. Čechlovský [-] (82. O. Martinec [-] ) , J. Hybeš [-] , P. Vladyka [-] , J. Adámek [-] , M. Hybeš [-] , P. Popelka [-] , M. Suchý [-]

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - M. Polnický [-] , V. Křičenský [-] , V. Bejr [-] (66. M. Kološ [-] ) , M. Dvořák [-] , O. Brož [-] (60. J. Hladík [-] ) , T. Paulus [-] (75. V. Novák [-] ) , M. Kraťoch [-] , P. Nevečeřal [-] , J. Paulus [-] , M. Polanský [-]

ŽK: 69. M. Kopecký .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Novotný Bohumil - BRANDSTEIN René, JELÍNEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Dřenice jsou doma silný a po minulém utkání si myslím, že Bítovany budou rádi za gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích