1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatnou formu Městce využil Vítanov na výbornou, v posledních minutách rozhodnul Kučera


Branky


6

Heřmanův Městec se potýká s nedostatkem hráčů a špatnou formou, ale teď to mohl změnit proti nováčkovi z Vítanova. To Vítanov je na tom podobně, ale přeci jen je na tom o trošku lépe s formou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasovou pauzou se krásně trefil Doležal

Do zápasu nastoupily dva týmy, které v prvním utkání odešly bez bodů. V prvních minutách se více do hry dostávali hosté, kteří šli třikrát sami na bránu, ale ani jednou to mezi tři tyče neprošlo. Poté se hosté dostali do několika gólových příležitostí, ale ani to nebylo využito. Šance nebyly pouze na hostující straně, ale také domácí se postupně dostali do pár šancí, jenže byli stejně neúspěšný jako hosté. Do konce první půle už se nic víc neočekávalo, ale hosté překvapili úvodním gólem, který si zapsal Doležal. Na polovině hřiště vykoupal tři hráče a následně běžel od půlící čáry sám na bránu, kde přeloboval domácího brankáře Elicha, krásný gól. Do kabin se šlo za stavu 0:1.

Vyrovnání se hostům nelíbilo, a tak před koncem utkání vstřelilo rozhodující gól

Do druhého poločasu šli hosté s vlažnějším tempem, ale stále měli ze hry více než domácí. V 67. minutě ovšem přišlo z ničeho nic vyrovnání, a to po zásluze Jirků. Po srovnávající brance se hosté opět probudili a zaznamenali několik gólových příležitostí, ale vítězná branka přišla až po chybě domácího brankáře, kterému se nepovedl výkop a hostující útočník Kučera následně běžel sám na branku Elicha, kterého také prostřelil a zařídil tak hostům první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Hra bylo od nás příšerná a nedalo se na to dívat. Opět jsem se zranil jako v prvním utkání. Z naší hry je vidět, že netrénujeme. Těžko se dostáváme do šancí a ty neproměňujeme. Tento zápas musíme rychle hodit za hlavu a příští týden naše diváky obdarovat třemi body.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: První poločas byl v našich rukách, poněvadž jsme se dostávali hodněkrát do šancí, což se u domácích říct nedá. Stačili jsme před koncem první půle vstřelit branku, a to nás nakoplo. Druhý poločas jsme zaspali, proto taky přišla vyrovnávající branka, na kterou jsme skvělým výkonem zareagovali vítěznou trefou.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] , A. Jirků [-] , T. Dostál [-] , V. Kápička [-] , P. Krejčík [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] (63. O. Hovorka [-] ) , J. Bareš [-] (54. D. Kosina [-] ) , T. Vojtěch [-] (76. L. Malínský [-] ) , D. Vrátil [-]

SK Vítanov
J. Lachman [-] - T. Solnička [-] , J. Švejda [-] (40. D. Nevole [-] ) , J. Doležal [-] , A. Picek [-] , D. Picek [-] (85. R. Kučera [-] ) , L. Mrázek [-] (69. V. Myška [-] ) , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-] , P. Mitáček [-] , M. Cestr [-]

ŽK: 47. A. Malínský , 48. T. Vojtěch , 84. D. Ilko - 37. A. Picek , 48. O. Stehno , 81. D. Picek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Čermák Jiří - RÁZEK Šimon, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Přes špatný start domácích se jim povede proti nováčkovi bodovat za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza