D. Picek 86.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Martin Adámek dvěma góly pomohl ke třem bodům Kameniček


Branky


5

Vítanov je nováčkem v této soutěži a bude dělat vše proto, aby v soutěži zůstal. To Kameničky předvádí tvrdý fotbal, což Vítanov ze spodní soutěže nezná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branku utkání si vzal na starost Martin Adámek

Kameničky přivítaly na hřiště Vítanova, ovšem na první pohled hřiště vypadalo krásně, ale realita byla jiná, poněvadž větší část byla dosti podmáčená, a to také ovlivnilo celý zápas. Zápas delegoval pouze jeden rozhodčí, což bylo pro všechny nepochopitelný. Začátek utkání měl pod palcem spíše domácí tým, který se snažil kombinovat a vstřelit úvodní branku. V 10. minutě po kombinaci ve středu hřiště dostal míč do volného prostoru v pokutovém území domácí Mrázek, ale jeho střelu zneškodnil hostující brankář Hloušek a následná dorážka Boušky se nevešla mezi tři tyče. V tu chvíli začali hrát i hosté a dostali se i k prvnímu zakončení, které se však mezi tři tyče nevešla. Za pár vteřin se, ale skóre již měnilo. Odkop se nepovedl domácímu brankáři Vašákovi, jenž trefil pouze Horáka, a ten po krátkém postupu s míčem u nohy předložil Martinu Adámkovi, který vystřelil do protipohybu brankáře, a tak skóre bylo v tu ránu 0:1. Poločas se dohrával hlavně za snahy hostí vstřelit další branku, to se ale po šancích Petra Adámka, Horáka ani Sadílka nestalo.

Vítanov nenašel recept ke zdramatizování utkání

Do druhého poločasu oba týmy střídaly, ať z taktických či zdravotních důvodů. Ve 47. minutě po faulu v pokutovém území domácích byla nařízena penalta, ke které se postavil střídající Vodička a naložil s ní opravdu příšerně. Slabou střelu téměř doprostřed branky Vašák vyrazil a následující dorážka aktivně hrajícího Martina Adámka skončila nad. V 63. minutě se po nepříliš přesné přihrávce Dalibora Adámka dostal k míči na poslední chvíli opět Martin Adámek, kterému se ze skoro nulového úhlu podařilo dostat míč před branku a k překvapení všech přítomných míč se mu podařilo dostat do branky, 0:2. Dále pokračovala herní převaha hostí, kteří mnohokrát pokračovali na branku ve velkém přečíslení, ale ne a ne vyřešit útočnou situaci dobře. Až v 80. minutě, kdy po akci Vodičky, Rybičky a Martina Adámka vsítil branku první jmenovaný. V tu chvíli začali konečně hrát i domácí. Hned po rozehrávce se po nákopu ocitnul na rohu pokutového území domácí Picek, s nímž nepochopitelně svedl souboj hostující brankář Hloušek. Domácímu hráči se povedlo zakončit, ale trefil pouze břevno a k následující dorážce do poloprázdné brány se na malém vápně dostal střídající Lachman, ale trefil pouze tyč. V 86. minutě se na hranici vápna dostal ke střele Picek a s pomocí teče hostujícího hráče dostal míč za záda Hlouška, smolný gól. Zápas skončil 1:3 v podání Kameniček.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Martin Hejduk - Obránce: První poločas byly jasně lepší Kameničky, které daly jeden gól po náší vlastní chybě. Druhý poločas se hra srovnala, poněvadž jsme si víc tvořili šance a Kameničky zase hrozily z protiútoků.

FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: Začátek utkání patřil nám, což přineslo i úvodní branku. Po dobu první půle jsme domácím skoro nic nedovolili. Ve druhé půli se domácí probrali a začali hrát vyrovnané utkání, což k obratu ani vyrovnání nevedlo, a tak jsme přidali další dvě branky. Nakonci jednu obdrželi, ale to nás mrzet nemusí, poněvadž si odvážíme tři cenné body z venku.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - D. Nevole [-] , M. Cestr [-] , L. Mrázek [-] , J. Doležal [-] , T. Bouška [-] (46. M. Štefl [-] ) , P. Mitáček [-] , M. Hejduk [-] , D. Picek [-] , O. Stehno [-] (46. R. Kučera [-] ) , M. Myška [-] (80. J. Lachman [-] )

FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , P. Adámek [-] (80. D. Brázda [-] ) , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] (46. L. Vodička [-] ) , T. Rys [-] (46. D. Adámek [-] ) , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] (73. T. Bureš [-] ) , M. Hromádko [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 37. D. Nevole , 45. D. Picek , 53. M. Cestr - 10. P. Adámek , 50. J. Sadílek , 53. D. Adámek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Prokop Lukáš - MYŠKA Vít (N), ŘEZNÍČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Přestože Vítanov je nováčkem, tak na tvrdý fotbal Kameniček stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích