1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudná vybojovala na Smíchově díky Titěrovi první body zvenku


Branky


13

Předposlední tým tabulky přivítal celek bez jediného bodu zvenku. Roudná svou nepříjemnou série zlomila a dostala se na bezpečnou vzdálenost právě od Smíchova, který jako nováček nechal za svými zády jen Hradiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Smíchov chtěl v posledním zápase nepovedeného podzimu poskočit z předposledního místa a měl k tomu ideální možnost. Roudná totiž venku do tohoto záapsu nezískala ani bod. První slovo si ale vzali hosté, kteří našli mezeru v obraně a hned ve 4. minutě trestali z protiútoku do otevřené obrany na jehož konci byl Titěra. Domácí to však nepoložilo a dál pokračovali v aktivní hře, za což jim byla odměnou vyrovnávací branka Míčky v 17. minutě. A nemuselo skončit jen u toho, ale domácí pokračovali v na podzim špatné produktivitě. Několikrát se musel předvést i nestárnoucí brankář hostů Kolařík. A když se nemohli trefit domácí, udělali to na druhé straně hosté. Další brejk, který znovu zakončil Titěra a v prvním minutě nastavení učebnicový gól do šatny.

Domácí měli před druhým poločasem stále naději na bodový zisk. Jejich hra však už představovala na první pohled viditelné jedno velké trápení. To hrálo do karet hostům, kteří si svůj náskok pečlivě hlídali a nakonec ho i vcelku bez vězších potíží uhlídali. Mohli tak oslavit svoje první a zároveň poslední podzimní body z venkovních hřišť. Na domácí čeká naopak v druhé části sezony poměrně dost práce.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Špatný zakončení špatnýho podzimu. I přes herní převahu v první půli jsme po dvou brejcích prohrávali 1:2. Po přestávce už to z naší strany byla jen křeč a nedokázali jsme si ani pořádně přihrát, natož si vytvořit nějakou pořádnou šanci.

SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Tak poslední zápas podzimu jsme zvládli, utkání mělo vyrovnaný průběh, když hlavně v prvním poločase nás podržel gólman Kolařík a střelec Titěra dvakrát nekompromisně zavěsil. A protože jsme uhlídali i střelce Lukeše, radovali jsme se ze zasloužené výhry.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
A. Pretl [-] - M. Lukes [-] , P. Míčka [-] , D. Tobrman [-] (76. M. Balvín [-] ) , J. Vurm [-] , M. Bačkovský [-] , D. Hranáč [-] , S. Šťastný [-] , V. Duspiva [-] , J. Dlabač [-] , F. Baštář [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] (85. J. Diviš [-] ) , M. Vachovec [-] , P. Hyneš [-] (80. P. Bruner [-] ) , M. Ranš [-] , T. Pfleger [-] , V. Rada [-] , V. Ranš [-] , P. Kratochvíl [-] , O. Galovič [-] (46. P. Brichcín [-] )

ŽK: 31. P. Míčka , 43. F. Baštář , 46. J. Dlabač , 65. J. Vurm - 17. V. Ranš , 76. P. Hyneš , 77. V. Kolařík .
Hráči zápasu: J. Titěra .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - NEŠPOR Petr, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra domácích

Smíchov po boji nakonec Roudnou udolá.

Tip: výhra domácích