1:1
(1:0)
78. J. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota nedala penaltu a bod z Letné zachraňovala až po sporné situaci v domácím vápně


Branky


13. M. Dobrý - 78. J. Brož
14

Lhota chtěla napravit zaváhání z minulého kola na Letné. Domácí ale načali zápas lépe a šli do vedení. Ve druhé půli měli hosté převahu, ale vyrovnat z nařízené penalty nedokázali. Ke srovnání se Lhota dostala až po sporné situaci ve vápně Letné. Body se tak mezi dvěma týmy z horní poloviny tabulky dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na svého soupeře z počátku zápasu nastoupili a byli lepší. Odměnou za aktivitu jim byla branka, kterou se dostali do vedení v 13. minutě. Ze strany centrující Rampa přetáhl svůj balon až na zadní tyč, kde stál Toman, který míč hlavou přiklepl na malé vápno. Dobíhající Dobrý míč bez větších obtíží poslal do branky. Zbytek poločasu začala hrát i Lhota a tak se po první brance hrál vyrovnaný fotbal bez větších šancí na vstřelení gólu. 

 

Do druhého poločasu vstoupila lépe podle očekávání s mankem hrající Lhota. Letná se soustředila po vystřídání Skalského spíše na poctivost v defenzivě. Hosté drželi míč a často volili dlouhé míče za obranu. S nimi si ale domácí obrana zvládala poradit a hosty do šancí nepouštěla. Chvilková změna přišla po přetaženém centru hostů, který před číhajícím Eliáškem spadl před ním stojícímu Tomanovi nejspíše na ruku. Hosté ji také vehementně reklamovali a hlavní rozhodčí se po přerušení hry rozhodl jít celou situaci řešit s pomezním rozhodčím. Ten si dle komunikace nebyl situací příliš jistý. Rozhodnutí vzal tak na sebe hlavní rozhdočí a penaltu odpískal. Pokutový kop ale hostující stoper Rohrer napálil do břevna. Další dobrou příležitost měli hosté po chybně nařízené malé domů, když Borkovec ve skluzu nasměroval míč k brankáři Fryšovi. Střela hned po přiťuknutí od Eliáška ale skončila ve zdi. Čas ubýval a Lhota se i přes převahu ne a ne dostat do šancí. Ona příležitost přišla v 78. minutě, když se v závaru po vrácené standardní situaci dostal ke gólové střele Šindelka. Hostující hráč si však podle všeho pomohl při přiťuknutí míče rukou, což skoro celý tým Letné u rozhodčího okamžitě signalizoval. Hlavní rozhodčí se znovu byl poradit s pomezním rozhodčím, ale nejspíše ani tentokrát k ničemu zásadnímu společně nedospěli. Branku pak hlavní rozhodčí definitivně uznal po dotazu právě u střelce gólu. Bohužel nejistá rozhodnutí rozhodčího měla pokračování. Na obranné polovině Letné byl totiž signalizován ofsajd. Toho si ale hlavní rozhodčího nevšiml a hrálo se dál. K míči se během chvíle dostali domácí a Borkovec už si to mašíroval kolem obránce do vápna, když v té chvíli hlavní rozhodčí ofsajd odpískal. Tím ještě více přilil olej do ohně. A když se ve zbývajících minutách už nic zásadního nestalo, sudí raději utkání ukončil bez většího nastavení.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Ze začátku zápasu byla lepší Letná a dlouhými balóny nás zaskočila. Z jedné takové situace vstřelila i branku. Do poločasu se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme naopak měli lepší start my a určitě jsme byli lepším týmem, ale bohužel bez gólového využití, ať už některých šancí, tak i penaltové výhody. Nakonec se nám podařilo vyrovnat za 5min 12 po nepřehledné situaci ve vápně a zápas tak skončil dle mého zaslouženou remízou z obou stran.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - M. Dobrý [-] (46. D. Máj [-] ) , S. Žák [-] , J. Toman [-] , V. Skalský [-] (46. J. Mach [-] ) , J. Červenka [-] (60. D. Kozlík [-] ) , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - D. Fikerle [-] (64. M. Cink [-] ) , M. Paul [-] , M. Šindelka [-] , J. Eliášek [-] , L. Výškrabka [-] , J. Adlt [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , D. Kovalevskyi [-] , F. Rohrer [-]

ŽK: 63. J. Toman , 72. D. Vacek - M. Paul , 65. D. Kovalevskyi , 69. J. Eliášek .
Počet diváků: 26. Rozhodčí: Votruba Jiří - JEŽEK Petr, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Duspiva
Tip experta: výhra hostů

Lhota vypadá, že to letos myslí vážně a tak by měla sebrat 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích