2:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná se na Roudné příliš nezapotila, během prvního poločasu rozhodl Skalský


Branky


65. J. Houfek , 91. L. Jandoš - 18. V. Skalský , 25. V. Skalský (p.) , 28. V. Skalský , 47. S. Žák , 63. S. Žák
13

Letná si v minulém kole vytvořila důležitý náskok už v prvním poločase. To samé platilo i na Roudné. Hosté vstřelili v úvodní pětačtyřicetiminutovce hned čtyři branky a druhý poločas byl tak už jen formalita. Roudná naopak ztratila druhý zápas v řadě a tabulkou se propadá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší průběh a hlavně výsledek prvního poločasu si nemohli hosté z Letné přát. Po úvodním rozkoukávání otevřel skóre v 18. minutě Skalský. Stejný hráč pak proměnil pokutový kop ve 25. minutě. A než stačila radost hostů pominout, dokonal Skalský v 28. minutě hattrick. Mimo tří branek během deseti minut stihl ještě žlutou kartu a byl tak hlavním aktérem prvního poločasu. Zřejmě definitivní rozhodnutí pak obstaral ve druhé minutě nastavení Žák

 

Druhý poločas už se tak dohrával spíše jen z povinnosti. V 65. minutě si pak podobně jako Skalský, připsal více než jednu branku i Žák a zarovnal stav zápasu, už pro domácí na hrozivých 0:5. Domácí ale zabojovali a i korigovali. Hned o dvě minuty později zaznamenal čestný úspěch Roudné Houfek. Nezůstalo ale jen u jedné branky. Druhou domácích a v tomto utkání poslední vstřelil z poslední akce střídající Jandoš.

 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Jan Diviš, vedoucí: Hosté z Letné se jako hosté nechovali a sebrali nám všechny body a to zaslouženě, když byli po většinu zápasu lepším týmem.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Vít Skalský, hráč: Výkon celého týmu hodnotím velmi pozitivně. V prvním poločase jsme byli jasně lepší. Dokázali jsme vstřelit 4 góly a udělat si do druhého poločasu dostatečný náskok, abychom dohrávali zbytek zápasu bez nějakého většího tlaku. V druhém poločase jsme sice zbytečně dvakrát inkasovali, ale i přesto jsme dokázali zvítězit 5:2.



Sestavy


SK Roudná
V. Kolařík [-] - P. Kratochvíl [-] , J. Walter [-] , J. Titěra [-] (45. L. Zelenka [-] ) , M. Vachovec [-] (80. J. Diviš [-] ) , M. Ranš [-] , J. Viktora [-] , J. Houfek [-] , T. Pfleger [-] , V. Ranš [-] (46. L. Jandoš [-] ) , D. Urie [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - D. Máj [-] , S. Žák [-] , J. Toman [-] (76. D. Sýkora [-] ) , V. Skalský [-] (80. Š. Brožek [-] ) , P. Domin [-] (76. J. Červenka [-] ) , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 35. D. Urie , 43. M. Vachovec , 76. M. Ranš - 15. V. Skalský , 42. J. Toman , 56. P. Sýkora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MAREŠ Martin - KRÁL Tomáš, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Roudná je doma silná, proto tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích