4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:15

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota připisuje třetí výhru, druhý poločas orámoval svými brankami Bečaver


Branky


13

Duel týmů s rozdílnými pocity z úvodních dvou kol začal v nedělním dopoledni gólově střídmě. Ve druhém dějství ale domácí i díky změnám v sestavě na domácí obranu vyzráli hned čtyřikrát a jelikož oni inkasovali jen jednou, berou potřetí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní program zahájilo dopolední utkání ve Lhotě. Vzhledem k úspěsnosti obou týmu v prvních dvou kolech se hosté nikam, ještě obzvlášť na venkovním hřišti, nehnali. Právě díky tomu byli domácí z počátku zápasu lepším a aktivnějším týmem. Branku z této snahy ale nevytěžili. Po zbytek první půle se hra vyrovnala.

 

Neuběhlo ani pět minut druhé půle a domácí trenér si mohl mnout ruce. Jeho poločasové rozhodnutí vyslat na hřiště Bečavera se osvědčilo a právě zmiňovaný hráč vstřelil úvodní branku utkání ve 49. minutě. Pak se žadný z týmů ne a ne prosadit. Branky se nakonec dočkali opět domácí, tentokrát ji měl na svědomí Šindelka. Hosté ze Smíchova, ale trpělivě čekali na své šance a jedna taková přišla skoro ihned v zápětí. Do kontkaktu ve skóre dostal tým ze Slovan v 77. minutě Kuráž. Ti ale jakoby ještě slavili, když se k míči dostal v 80. minutě Adlt a svým pokusem dodal na kopačky domácích opět znovu více klidu. Nápínavý závěr pak odmítl hned o minutu potom svou druhou branku v zápase Bečaver.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Začátek zápasu byl z naší strany slušný cca 20 minut jsme byli lepším týmem, ale bohužel pro nás bez gólů. Do konce poločasu pak vyrovnaná partie z obou stran. O pauze jsme si řekli, co děláme špatně a udělali pár změn. Utkání se pak vyvíjelo v náš prospěch a došli jsme si pro další 3 body.

SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Zase bych řekl, že jsme se oproti minulému zápasu zlepšili. Nechtěli jsme se nikam hnát a nechali jsme Lhotu tvořit hru s tím, že si na svoje šance počkáme. Pár jich přišlo, ale bohužel v brance skončila jen jedna. Lhota každopádně byla lepší, všude o krok dřív a zaslouženě vyhrála.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - T. Diviš [-] (46. M. Cink [-] ) , J. Langer [-] (84. M. Krušina [-] ) , J. Pavlíček [-] (46. M. Kotrch [-] ) , M. Šindelka [-] , L. Výškrabka [-] , Z. Paul [-] , V. Bartovanec [-] (46. D. Kovalevskyi [-] ) , J. Adlt [-] , J. Brož [-] (46. M. Bečaver [-] ) , L. Novák [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase bych tipnul výhru domácích, kterým se na začátku sezóny daří a budou pokračovat v nastoleném pořádku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích