FOTO: Jarošov sestřelil Novosedly šesti góly, Bednář se blýskl hattrickem


Branky


20

Fotbalisté Jarošova nad Nežárkou v 7. kole Okresního přeboru porazili Novosedly na jeho trávníku v poměru 6:0. Hosty poslal do vedení až ve druhém poločase Lukš po šesti, krátce nato přidal dva góly Bednář. Vedení navýšil Grünn se Strojkem. Hattrick v 85. minutě zkompletoval Patrik Bednář. Jarošov zvítězil podruhé v řadě a posunul se na třetí místo v tabulce, novosedelský celek zapsal už pátou prohru v probíhajícím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): V sobotu jsme odehráli další utkáni v rámci 7. kola na hřišti v Novosedlech nad Nežárkou. I když domácí mají v tabulce jen čtyři body, věděli jsme, že to nebude lehké utkání. Celý první poločas toho bylo důkazem, kdy to na hřišti bylo velmi vyrovnané. Domácí sice žádné velké šance neměli, ale zvládali nás dobře napadat a nedali nám vůbec žádný prostor. Na začátku druhého poločasu měly Novosedly dvě velmi slibné šance ke vstřelení gólu. A platilo zde pravidlo ,,nedáš, dostaneš‘‘. V 50. minutě Filip Lukš ustál tvrdý souboj a jeho střela se štěstím skončila za zády domácího brankáře. Hned za minutu opět Filip Lukš vyhrál důležitý souboj s domácím brankářem a odražený míč uklidil do sítě Patrik Bednář. Po těchto dvou gólech byly Novosedly absolutně odevzdané a na hřišti byl už jenom jeden tým - Jarošov. Konečně skóre hovoří za vše. Vítězství 0:6 v Novosedlech je pro nás velmi cenné a musíme upřímně říct, že pro domácí je takto vysoká prohra trochu krutá. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit na venkovní zápas.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - JANÍČEK Marek, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Novosedly jsou na domácím hřišti velice nepříjemný soupeř. Tento zapas bude vyrovnaný, tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů