1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta vydřela výhru v Mutěnicích, tři body vystřelil Hubr


Branky


6

Souboj týmů z opačných pólů tabulky vyšel lépe pro hosty ze Sparty, domácí tým tak prodloužil svoji sérii, kde je už osm zápasů v řadě bez výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se Spartou Brno před žalostnou návštěvou mělo podobný průběh jako s Krumvířem. Opět jsme měli proti favoritovi dobrý vstup do utkání, převahu a i náznak šancí, ale opět se po našem zaváhání a rychlé akci prosadil soupeř. Sice se nám tentokrát podařilo poměrně brzy vyrovnat střídajícím Staňou Koutským, který byl na hřišti jenom několik málo sekund (!), jenž se prosadil hlavou po centru Radima Holešinského.

Ale znovu jsme inkasovali, a také o tuto branku se postaral v 81. minutě střídající hráč Hubr. K vyrovnání nestačil ani drtivý závěr a řada rohů a centrů do vápna. Bohužel nám tentokrát nebylo přáno, přestože jsme byli favoritovi rovnocenným soupeřem. Několika zvláštními rozhodnutími se prezentoval i rozhodčí Holík. Samozřejmě na něj nemůžeme svádět vinu za porážku, ale třeba faul na Marka Mokrušu v 90. minutě na hranici velkého vápna, kdy místo našeho přímého kopu z dobré pozice rozehrával soupeř (!), pobavil fanoušky obou mužstev... Ale prostě body z utkání se Spartou nám to nevrátí...

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Utkání se Spartou Brno mělo podobný průběh jako s Krumvířem. Opět jsme měli proti favoritovi dobrý vstup do utkání, převahu a i náznak šancí, ale opět se po našem zaváhání a rychlé akci prosadil soupeř. Sice se nám tentokrát podařilo poměrně brzy vyrovnat střídajícím Koutským, který byl na hřišti jenom několik málo sekund (!), ale znovu jsme inkasovali. K vyrovnání nestačil ani drtivý závěr a řada rohů a centrů do vápna. Bohužel nám tentokrát nebylo přáno.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Celkově jsme dneska v zápase působili takovým unaveným až “mrtvým” dojmem. V prvním poločase jsme měli sice více ze hry a i jsme se dostali do vedení, ale domácí hrozili po nakopávaných balonech do stran. V druhém poločase si myslím, že domácí byli lepším týmem nebo minimálně živějším. Inkasovali jsme po chybě z přímáku. Naštěstí se nám podařilo přidat další branku a odvezli jsme si tři body z hodně těžkého utkání na půdě naše neoblíbeného soupeře a dali tak dárek k narozeninám našemu asistentovi Ondrovi Zavadilovi, který v Mutěnicich bydlí.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - J. Chludil [-] (73. M. Buchta [-] ) , A. Prčík [-] (55. S. Koutský [-] ) , T. Jungwirth [-] , R. Weigl [-] - R. Holešinský [-] , L. koplík [-] , V. Raisigl [-] - M. Mokruša [-] , M. Čepil [-] (88. M. Opluštil [-] ) , P. Petrucha [-]

FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - V. Franc [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (73. P. Hubr [-] ) , T. Selinger [-] (88. L. Kocourek [-] ) , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , T. Košut [-] (53. D. Hrdlička [-] ) , J. Pojsl [-] , L. Krejčí [-]

ŽK: 52. P. Petrucha , 61. L. koplík - 26. O. Makiš , 52. P. Drbal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - CHABIČA František, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: výhra hostů

Soupeře neznám, zkusím hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů