Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy doma přejely Bolešiny a pošesté za sebou udržely čisté konto


14

Měcholupy vyhrály v posledním podzimním kole 5-0 nad Bolešinami. Domácí tým zakončil první půlku sezóny ve velkém stylu, jelikož pošesté za sebou udržel čisté konto a z posledních šesti duelů má famózní skóre 32-0! Výborné výkony z posledních týdnů katapultovaly domácí na průběžné druhé místo, hosté přezimují na předposledním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí vstupovali do zápasu ve velké formě a od prvních minut to na hřišti svým výkonem potvrzovali. V 8. minutě si na přesný centr ze strany naskočil Javorský a hlavou otevřel skóre zápasu. Poté se hra vyrovnala, Bolešiny na chvíli převzaly iniciativu, vypracovaly si tři dobré šance ke vstřelení branky, ale ke své smůle v koncovce selhaly. Měcholupy podnikaly rychlé a nebezpečné útoky, které dělaly hostujícímu týmu velké problémy. Domácí byli několikrát blízko druhému gólu, ten však přišel až před koncem prvního poločasu. Ve 42. minutě využil dobrého postavení Zelenka a přesným zakončením zvýšil na 2-0. 

Měcholupy nasázely soupeři další tři branky

Druhý poločas odstartoval znovu brzkou brankou domácího týmu. Ve 49. minutě hostující hráči chybovali v rozehrávce, čehož okamžitě využil Jandečka, který upravil skóre na 3-0. Měcholupy v dalších minutích neubraly na aktivitě a v 56. minutě už to bylo o čtyři branky, když se podruhé v utkání prosadil Javorský. Domácí špílmachr podal další výborný individuální výkon a v 76. minutě zkompletoval hattrick. Navíc první polovinu sezóny zakončil s 20 vstřelenými góly a zatím je v čele tabulky střelců. V poslední desetiminutovce už se toho moc zajímavého nestalo a Měcholupy si na závěr podzimu připsaly jednoznačné vítězství 5-0 nad Bolešinami. Domácí tým se díky skvělým výkonům z posledních týdnů vyšplhal na druhé místo, kde v současné chvíli ztrácí 4 body na první Horažďovice. Naopak Bolešiny po sérii špatných výsledků klesly na předposlední pozici a v jarní části sezóny se budou snažit vzdálit od sestupových míst. 



Ohlasy k zápasu



SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Soupeř byl od prvních minut lepším týmem. Po první inkasované brance jsme sice měli asi patnáctiminutovou pasáž, kdy jsme hráli dobře, ale poté se aktivity opět ujali domácí, kteří nám svými nebezpečnými centry ze strany působili po celý zápas velké problémy. Po přestávce jsme obdrželi rychlý gól, když jsme zbytečně chybovali v rozehrávce. Měcholupy si nakonec došly k vysokému vítězství a my jsme jim dnes bohužel vůbec nemohli konkurovat.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Javorský [-] (88. O. Javorský [-] ) , D. Bálek [-] (84. D. Bálek [-] ) , J. Duchek [-] , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] , F. Zelenka [-] , S. Bečka [-] (57. J. Valečka [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , T. Novák [-] (66. P. Eremiáš [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] (66. D. Kaiser [-] ) , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , M. Moravec [-] , R. Farný [-]

ŽK: 68. V. Kaas - 68. V. Rehák .
Hráči zápasu: P. Javorský , V. Kaas .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Červený Václav - MAZÁN Jan, KORTÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:53
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy doma potvrdí formu a znovu udrží čisté konto.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích