4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny pokračují v dobrých výkonech, proti Strážovu rozhodly už v prvním poločase


Branky


21. J. Brtník , 32. P. Hodl , 36. P. Hodl , 70. J. Brtník
17

Bolešiny zvítězily nad Strážovem 4-0. Domácímu týmu se dařilo zejména v prvním poločase, v kterém se trefil hned třikrát. Po přestávce si domácí hlídali pohodlný náskok a v 70. minutě definitivně stvrdil výhru Brtník. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Omlazený Strážov, produktivní Bolešiny

Strážov šel do zápasu s několika změnami v základní sestavě a šanci dostali zejména dorostenci. Hosté byli fotbalovějším týmem, ale se silově hrajícími Bolešinami to měli těžké. Ve 21. minutě se domácí uvedli rychlým autem, po kterém následoval centr ze strany, v pokutovém území se po závaru dostal k balónu Brtník a přesnou dorážkou otevřel skóre zápasu. Bolešiny byly při chuti a ve 32. minutě to potvrdil Hodl, který krásně umístěnou střelou z poza vápna upravil skóre na 2-0. O čtyři minuty později stejný hráč zpracoval dlouhý výkop, poté pronikl až do vápna a přesnou střelou zvýšil už na 3-0. Strážov měl v prvním poločase jednu vyloženou šanci, kdy hostující hráč obešel brankáře, ale odkrytou branku netrefil. Po 45 minutách mužstva odcházela do kabin za třígólového vedení domácíhu týmu. 

Hosté neproměnili penaltu, Brtník stvrdil vítězství domácího týmu

V druhém poločase udělali oba trenéři několik změn v poli. Domácí fotbalisté měli na paměti tříbrankový náskok a nikam se zbytečně nehrnuli. Hosté nakonec dostali šanci na snížení. V 65. minutě se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil Strážovu penaltu. Velkou šanci na zdramatizování zápasu však hosté neproměnili a skóre zůstalo stejné. V 70. minutě se po centru z pravé strany dostal k další dorážce Brtník a ani tentokrát nezaváhal, 4-0. Zbytek zápasu už se dohrával v poklidném tempu, hosté už neměli tolik sil na to s utkáním něco udělat a domácí si hlídali pohodlný náskok. Bolešiny potvrdily vzrůstající formu a v 7. kole porazily Strážov 4-0. Domácí po dalším vítězství poskočili na průběžné šesté místo, zatímco hosté jsou nyní předposlední. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Soupeř nastoupil s hodně omlazeným mužstvem, které sice bylo fotbalovější než my, ale zase ztrácelo silově. První poločas byl naprosto v naší režii a zalouženě jsme vstřelili tři branky. Po přestávce jsme se nikam zbytečně nehrnuli, hráli jsme v klidu a nakonec se nám povedlo přidat i čtvrtý gól. Soupeř měl k dispozici pokutový kop, ale ten neproměnil. S dnešním výkonem určitě můžeme být spokojení a doufám, že v takových výkonech budeme pokračovat i nadále.




Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] (84. V. Simbartl [-] ) , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , P. Hodl [-] , R. Farný [-] , T. Novák [-] (65. P. Eremiáš [-] ) , Š. Bauer [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Franc [-] , M. Kalivoda [-] , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , J. Kalivoda [-] , T. Červený [-] , D. Papoušek [-] (70. B. Mayer [-] ) , O. Chval [-] , D. Bouberle [-] , R. Vaverka [-] (57. L. Janda [-] )

Hráči zápasu: P. Hodl , J. Brtník .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - SLABÝ Otto, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Bolešiny jsou doma nepříjemným soupeřem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích