Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádku poločasové vedení nestačilo, Měcholupy po přestávce otočily zápas čtyřmi góly!


Branky


18

Měcholupy porazily v 7. kole Hrádek 4-1. Hosté sice v prvním poločase nebyli lepším týmem, přesto šli ve 23. minutě do vedení po brance Kutila. Domácím fotbalistům se ale povedl druhý poločas, v kterém soupeři nasázeli hned čtyři branky a nakonec si dokráčeli pro jednoznačné vítězství. Na straně Měcholup exceloval Javorský, který si připsal hattrick. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu, ale do vedení šli hosté

Domácí vlétli do utkání sebevědomě a úvod zápasu byl naprosto v jejich režii. Měcholupy si během prvních 15 minut vypracovaly tři vyložené šance, které ale nevyužily. Přesto se jim nakonec povedlo vstřelit vedoucí branku, ale gólové oslavy zastavil praporek pomezního, který signalizoval, že se před vstřelením branky balón ocitl mimo hrací plochu. Hrádek se z úvodního náporu soupeře vzpamatoval, a to hned vedoucí brankou. Po závaru v pokutovém území Měcholup se k míči dostal Kutil a přesnou střelou otevřel skóre. Po úvodní brance se hra vyrovnala, domácí sice měli nadále mírnou převahu, na úvodní patnáctiminutovku však už nenavázali. Diváci už se další branky v prvním poločase nedočkali, a tak se šlo do šaten za jednobrankového náskoku hostujícího týmu. 

Měcholupy zápas otočily

Po přestávce bylo na domácích fotbalistech vidět, že chtějí co nejrychleji zápas vyrovnat. Jejich odpověď přišla záhy, ve 49. minutě si na pěkný centr naskočil Javorský a přesnou hlavičkou vyrovnal na 1-1. Vyrovnávající branka přinesla na domácí stranu klid. V dalších minutách Měcholupy držely balón na svých kopačkách a trpělivě kombinovaly. V 66. minutě přišel ze strany další centr, ten si tentokrát našel Kotlan a hned z voleje napálil balón za bezmocného brankáře. V 77. minutě potvrdil velkou formu Javorský, jenž zpracoval přesnou přihrávku mezi beky, poté ještě obešel gólmana a následně upravil skóre na 3-1. Hrádek měl v průběhu druhého poločasu k dispozici několik standardních situací, ale ve finální fázi si vedl nepřesně. Naopak domácí definitivně stvrdili výhru v 86. minutě, kdy se znovu trefil Javorský. Měcholupy porazily v 7. kole Hrádek 4-1 a po další výhře jim patří průběžné páté místo. Hosté zejména díky velkým absencím nezažívají povedené období, což dokazuje dvanáctá příčka. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně a myslím, že od prvních minut se nám to dařilo. Hrádek jsme přehrávali a během 10-15 minut jsme měli tři stoprocentní šance, které jsme ale nevyužili. Poté jsme sice branku vstřelili, ale ta vzápětí nebyla uznána kvůli tomu, že už se balón dostal mimo hrací plochu. Bohužel po našem nedůrazu šel soupeř ve 23. minutě do vedení. Po prvním gólu se hra celkem vyrovnala, my jsme znovu několikrát zahrozili, ale k přímému ohrožení branky hostů už nedošlo. Po změně stran jsme chtěli nepříznivý vývoj zápasu co nejrychleji otočit, což se nám povedlo. Vstřelili jsme brzkou branku, která nás uklidnila a následně jsme přidali další tři góly. Tentokrát klukům nemám co vytknout. I když jsme prohrávali, tak se nám dařila kombinace, jenom jsme neproměňovali šance. To jsme ovšem napravili v druhém poločase a utkání jsme dovedli ke zcela zaslouženému vítězství.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Bohužel nás tuhle podzimní část sezóny postihlo tolik zranění, že čelit tak kvalitnímu týmu jako mají Měcholupy, je pro nás hrozně těžký. Přesto jsme začali dobře a o poločase dokonce o jednu branku vedli. Postupem času se ale kvalita domácího mužstva přece jen ukázala a nakonec Měcholupy berou zasloužené tři body. Chtěl bych nás pochválit za bojovnost. Pro naše mladý kluky jsou tyhle zápasy velkou zkušeností. Za týden ve Strážově nás čeká důležitý zápas a my věříme ve tři body.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Javorský [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] (76. O. Novotný [-] ) , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] , D. Kotlan [-] (90. D. Bálek [-] ) , J. Duchek [-] (76. J. Valečka [-] ) , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , V. Skála [-] , F. Mareš [-] (79. P. Waldman [-] ) , M. Pavlíček [-] (84. A. Němec [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 81. V. Kaas , 91. T. Jandečka - 52. J. Brabec . ČK: 90. J. Brabec .
Hráči zápasu: P. Javorský , S. Bečka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NESVADBA Karel - STREJCOVÁ Tereza, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hrádku se zatím příliš nedaří a Měcholupy si to doma pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích