Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová nadílka v Mochtíně, domácí sestřelili Losinou sedmi góly!


18

Mochtín zvítězil v 5. kole nad Losinou vysoko 7-3. Domácí fotbalisté se utrhli zejména v druhém poločase, kdy soupeři nasázeli během 23 minut hned pět branek! V utkání exceloval Jaroslav Pretzelmayer, který vstřelil pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli domácí

Domácí od úvodních minut hýřili velkou aktivitou a tlačili se do zakončení. Jejich snaha byla odměněna v 8. minutě, kdy se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí po právu nařídil pokutový kop. Toho se ujal Pretzelmayer a bez problému ho proměnil. V dalších minutách aktivita domácího celku trochu opadla a do hry se dostala Losiná, která si postupně vypracovala několik zajímavých příležitostí. Ve 30. minutě využil přetažený centr hostující L. Šindelář a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. Mochtín branka opět vrátila do reality a domácí fotbalisté začali soupeře znovu přehrávat. Ve 39. minutě obdržel krásnou přihrávku mezi beky Pretzelmayer a v samostatném úniku překonal hostujícího brankáře podruhé. Domácí útočník byl v prvním poločase hodně aktivní a další dvě vyložené šance neproměnil. Defenziva Losiné nepůsobila soudržně a v několika případech to Mochtínu hodně usnadnila. 

 

Pretzelmayerova show pokračovala

Mochtín vstoupil lépe i do druhého poločasu a diváci nečekali na další branku dlouho. V 57. minutě využil dobrého postavení Pretzelmayer a přesnou střelou dokončil hattrick, 3-1. Domácí nedali Losiné vydechnout a 61. minutě se skóre měnilo znovu, když se po pohledné kombinaci prosadil Smolík. O pět minut později na něj gólem navázal Pretzelmayer, u kterého šlo již o čtvrtou branku v zápase. Tentokrát hosté dokázali zareagovat a v 67. minutě snížil po pěkné akci Gavora. Losiná ucítila šanci na zdramatizování zápasu a v 72. minutě velkou šanci proměnil M. Šindelář, čímž upravil skóre na 5-3. Domácí však nenechali nic náhodě a ještě v téže minutě zvýšil už na 6-3 Pretzelmayer. Domácí útočník byl hodně aktivní a nutno říci, že měl ještě šance na další branky. Gólové hody zakončil v 80. minutě Žiak, který uzavřel skóre na konečných 7-3. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Snad poprvé v sezóně jsme utkání začali zodpovědně a hned od prvních minut jsme si vytvářeli šance. Odměnou nám byl pokutový kop, který jsme bezpečně proměnili. Poté jsme však opět přestali hrát a soupeř toho ihned využil a vyrovnal. To nás znovu probralo a myslím si, že od té chvíle už jsme byli jasně lepším týmem. Proměňovali jsme šance a nutno dodat, že výsledné skóre mohlo být ještě daleko vyšší. Ve druhém poločase nám to Losiná hodně usnadnila a my jsme si po zásluze dokráčeli k vysokému vítězství.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Dnes to byl v naší obraně den otevřených dveří. Soupeře sme pouštěli do řady vyložených šancí a ten toho samozřejmě využíval. O poločase jsme si řekli, co je třeba zlepšit, ale hned po přestávce jsme inkasovali třetí branku. Dopředu jsme neodehráli špatné utkání, ale naše defenziva v zápase podala hodně špatný výkon a Mochtín nakonec mohl přidat ještě další branky. Nezbývá nám nic jiného, než dnešní duel hodit rychle za hlavu a koncentrovat se na další zápas.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Pretzelmayer [-] (81. M. Kapusta [-] ) , R. Smolík [-] , Z. Smolík [-] (88. M. Biedermann [-] ) , J. Šafránek [-] (88. J. Smolík [-] ) , S. Strejc [-] (81. D. Höfler [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , D. Šlais [-] , T. Hrach [-] (46. M. Gavora [-] ) , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , R. Kozák [-] , M. Bodanský [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] (63. T. Pech [-] )

Hráči zápasu: J. Pretzelmayer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Parlásek
Tip experta: remíza

Tipuji vyrovnané utkání a konečnou remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích